Eftertragtet 'X Factor'-fyr er blevet single

Kærligheden brast for det unge par.

Lasse Skriver tog 'X Factor'-dommerne og seerne med storm, da han sang sig ind i alles hjerter under årets 'X Factor'. Han endte dog med at blive vraget af Blachman lige inden årets liveshows, men til gengæld var der både vild interesse fra pladeselskaber og ikke mindst fra det modsatte køn.

LÆS OGSÅ: Prinsesse Nathalie er blevet skilt

Lasse gjorde dog klart, at han kun var interesseret i tilbud fra pladeselskaber og fik da også en pladekontrakt. Han havde sin kæreste med til sin audition i 'X Factor', og forholdet var tilsyneladende meget seriøst, selvom Lasse blot var 17 år gammel.

LÆS OGSÅ: Jenna taler ud om voldsomt brud: Albert var et plaster på såret 

Senest har man kunnet se det forelskede par på kæresteferie på Cypern her i sommerferien, men nu er forholdet slut. Det afslører Lasse selv.

LÆS OGSÅ: Bendtner i ny udmelding om kæresten: Hun er kedelig

- Frederikke og jeg har taget en fælles beslutning om at gå hver til sit. Der er ingen sure miner imellem os, og vi fortsætter som rigtig gode venner. Da dette er helt nyt, er det stadig et sårbart emne for os begge. Vi beder derfor om forståelse og respekt for vores privatliv. Vi har begge brug for afslapning med vores nærmeste, vi frabeder os derfor spørgsmål og snak om dette. Håber på forståelse, tak, skriver Lasse i en story på Instagram.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Lasse Skriver (@lasse__skriver)