Eftertragtet 'Paradise'-hunk giver status på kærligheden

Han modtager dagligt beskeder fra piger, der er ekstremt interessede i ham.

Selvom Mathias Hjort er Patricks proklamerede partner in crime, er Patrick fortsat single med stort S. Det fortæller han, da Realityportalen spørger, hvordan det står til med kærlighedslivet.

- Jeg ville lyve, hvis jeg sagde nej til, at det vælter ind med tilbud. Det er meget ambivalent, når mennesker, jeg ikke kender, skriver til mig og spørger, om vi skal knalde, forklarer Patrick, der dagligt oplever massiv interesse:

- Der er en, der dagligt skriver 'hej Patte. Jeg elsker dig.'

LÆS OGSÅ: Jamie satte en facade op på hotellet: Det gav bagslag

Artiklen fortsætter under billedet ...

LÆS OGSÅ: Casper afslører: Hun slog benene væk under mig

Vil hellere møde folk personligt

Men selvom deltagelsen i 'Paradise Hotel' har gjort Patrick til en populær og eftertragtet hankarl, har han ikke kastet sin kærlighed over andre end sin bedste ven, Mathias.

- Jeg er mere til at møde folk personligt, forklarer han.

- Jeg vil hellere have en, der kommer hen til mig og siger, 'hey, jeg har set dig i 'Paradise', og jeg synes, du er rigtig sød', og så kan vi tage den derfra. Og der er da også mange mennesker, der har været rigtig søde.

LÆS OGSÅ: Ville Nikolaj smide kuglen? Nu afslører han sin plan

Men måske er det alligevel også meget godt, at Patrick ikke har fundet den store kærlighed endnu. Han håber nemlig, at han en dag får muligheden for at tjekke ind i de mexicanske rammer endnu en gang.

- Jeg håber, der kommer en næste gang. Det har været den vildeste oplevelse, og jeg vil rigtig gerne tilbage. Det har været det største eventyr, slår han fast.

LÆS OGSÅ: Årets 'Paradise'-finale var HELT anderledes end de foregående