- Det er flot lavet, så man kan ikke se, det er kunstige tænder, hvis ikke man ved det, fortæller Daniel, der viste smileprotesen frem tidligere på ugen. (Foto: Chris Christophersen/Royal Press Photo)
- Det er flot lavet, så man kan ikke se, det er kunstige tænder, hvis ikke man ved det, fortæller Daniel, der viste smileprotesen frem tidligere på ugen. (Foto: Chris Christophersen/Royal Press Photo)

Efter voldsomt overfald: Nu smiler 'Robinson'-Daniel igen

Han fik slået tre tænder ud til årets Reality Awards, og Daniel fortæller nu om, hvordan han har det i dag.

Det endte med et kæmpe drama, da der i sidste måned blev afholdt årets Reality Awards. Værst gik det ud over 'Robinson'-deltageren Daniel Andersen, der fik slået tre tænder ud og endte med at tilbringe natten på skadestuen.

Forløbet er langt fra overstået for Daniel, der dog har mulighed for at smile igen. Han har fået sat en smileprotese ind, som han skal gå med i de næste seks måneder

- Jeg har været hos tandlægen og få opereret rødderne fra fortænderne, som var flækket på langs og havde sat sig fast oppe i overkæben, ud, fortæller Daniel til Realityportalen.dk.

- Jeg er blevet syet i munden, og nu har jeg fået sat en midlertidig løsning i, som skal sidde det næste halve år, før jeg får den holdbare løsning. Nu handler det bare om, at knoglen skal hele i munden, før jeg kan få sat nye permanente tænder i.

LÆS OGSÅ: DRAMA efter Reality Awards: Slagsmål og anholdelse

GALLERI: Så vildt var årets Reality Awards

Tager én dag ad gangen

Det bliver seks lange måneder for 'Robinson'-deltageren, der fortæller, at han tager det én dag ad gangen og prøver at komme videre.

- Jeg har sådan set ikke andet valg, men jeg har det fint med den (smileprotesen, red). Det er flot lavet, så man kan ikke se, det er kunstige tænder, hvis ikke man ved det. Nu kan jeg kun vente og glæde mig til, at jeg får opereret implantater i om 6 måneder, slår Daniel fast.

LÆS OGSÅ: Wetter efter anholdelse: Jeg er uskyldig!

LÆS OGSÅ: Natklubejer: ‘Paradise Hotel’-deltagere angreb mig

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.