Foto: Lars E Andreasen
Foto: Lars E Andreasen

Efter 'Vild med dans'-exit: Irina og Faustix afslører nyt

Da Faustix røg ud af 'Vild med dans', medførte det et tomrum. Men det fik ham også til at indse nogle ting om sin kærlighed til Irina.

DJ og musikproducer Faustix gav alt, hvad han havde, da han i 'Vild med dans' dansede med Asta Björk. Men ved program fem gik den ikke længere, da de røg ud af konkurrencen efter en slowfox.

Nu kan man i 'The Olsens' se, hvordan Irina reagerede, da hun fik sin mand hjem efter aftenen, der desværre var endt med et exit.

Han blev mødt med masser af kærlighed og en lille smule raseri. Det hele kan man se i det nyeste afsnit af 'The Olsens'.

LÆS OGSÅ: Ærlige Oh Land: Det mener jeg om Martin Jensen

- Det er dig og mig mod hele verden, siger Irina Olsen til Faustix, da han træder ind ad døren.

Faustix er naturligvis påvirket af at være ud af 'Vild med dans'.

- Det har været mit liv i to og en halv måned - det har været at danse og at være med i det her program. Så det er klart, at når man så er ude, så bliver man ramt af en eller anden form for tomhed. Irina er ikke ramt af tomhed. Hun er ramt af raseri, fortæller han i programmet.

LÆS OGSÅ: Ekspert fanget i eget gældskaos: Brugte fars arv på kulørte drinks

Faustix i kærlighedserklæring

Men Irina formår at muntre ham op.

- Det er slut nu. Det nye tema her hjemme, ved du hvad det hedder? Det hedder 'Slut med dans', griner hun.

Og hun fortsætter med at få smilet frem hos Faustix.

LÆS OGSÅ: Ikke set på tv: ‘X Factor’-deltager i total sammenbrud

- Jeg synes, du så så godt ud i dag. Og ikke kun i dag. Men i dag så du faktisk ekstra godt ud. Jeg forestillede mig, at det var dig og mig, der dansede, da du lavede alle de her moves med Asta, lyder det.

Det får Faustix til at sætte lidt ord på, hvilken betydning Irina har i hans liv, for hun er der altid for ham i alle livets op- og nedture.

- Det er gået op for mig, at der er meget få personer i verden, jeg kan stole 100 procent på. Irina er en af dem, siger han.

LÆS OGSÅ: Amalies vilde vægttab: Sådan tabte jeg mig

Se klippet herunder. Se hele afsnittet af 'The Olsens' på discoveryplus.