Efter utroskab: Nu taler Christel ud

Christel Trubka fortæller nu sin side af historien.

I sidste uge kom det frem, at Christel Trubka havde været sammen med Nicklaes Johannes Olsen, imens han stadig var sammen med reality-veninden Line Maria Busk.

LÆS OGSÅ: Nora taler ud om rygter

Det var selv samme Line Maria, der valgte at dele nyheden på sin Instagram, efter hende og Nicklaes pludseligt var gået fra hinanden.

Siden har der været radiotavshed fra Christel, men nu taler hun ud om episoden.

LÆS OGSÅ: Linse afslører nyt kærlighedsprojekt

- Jeg søger ikke medlidenhed. Intet retfærdiggør den fejl, jeg har lavet, som jeg er frygteligt ked af, siger hun i en story på Instagram og fortsætter:

- Jeg er i chok over, at det er noget, man vil dele. Jeg forstår Line Maris had, og at hun har lyst til at dele det. Men jeg forstår ikke, man siger, at man skylder sine følgere at være ærlig, men så sætter et glansbillede op. Selvfølgelig er der op- og nedture, det er der også for mig. Jeg deler heller ikke alle mine nedture. Det er vigtigt at påpege, at vil man gerne vise alt, så bør man måske ikke vise sit liv så poleret på Instagram, konstaterer Christel med en tydelig stikpille til Line Maria.

LÆS OGSÅ: Efter ufrivillig abort: Sarah og Türker venter barn

Grimme beskeder

Ifølge Christel har folk været enormt grove, efter det kom frem, at hun har været utro med Nicklaes.

- Jeg har det blandet med, at det hele er endt, som det er. Jeg har lavet en kæmpefejl. Uden tvivl. Men det er, fordi jeg er et offentligt menneske, at folk har nemmere ved at gå amok. Jeg modtager de sygeste beskeder, fortæller en grædende Christel.

LÆS OGSÅ: Hør 'Paradise'-babes musik her

- Fair nok, jeg modtager beskeder om, at jeg er en kæmpe idiot, men jeg skal ikke modtage trusler eller være bange for at gå rundt på en festival, fordi der var en pigegruppe, der forsøgte at få mig med bagved et toilet.

Tidligere har Realityportalen også kunne fortælle, at Christels venner Mads Emil Andersen og Emilie Hoffmann fra 'Paradise Hotel' også modtager grimme beskeder på Christels vegne.

- Det er decideret voksenmobning. Det synes jeg, er ulækkert og klamt, og det skal stoppe nu, fortalte parret i sidste uge.

LÆS OGSÅ: Nadia Shila har fået sin første rigtige løn: Det har hun købt for pengene

Tilbage sidder Christel Trubka i sin lejlighed med ét budskab.

- Lad være med at blande mine venner og familie ind i det her. Det er mig, der har begået fejlen.

LÆS OGSÅ: HER ER DATOEN: ‘Robinson Ekspeditionen’ er tilbage