Efter ulykke: Jesper Vollmer og Annette Heick tæt på at gå fra hinanden

Det kan være svært for familien, når livet tager en drastisk ændring, det ved Jesper Vollmer og Annette Heick alt om.

På en badeferie i Thailand i 2015 ændrede tv-kokken Jesper Vollmers liv sig for altid. Jesper fik knust en nakkehvirvel mod sandbunden i en kæmpe bølge, og han havde nær mistet livet.

LÆS OGSÅ: Dansk skuespiller i drukneulykke: Jeg tænkte, nu skal jeg dø

I tiden efter ulykken i Thailand var Jesper delvist lammet og indlagt i længere tid for at forsøge at genvinde noget af førligheden. Han sad i kørestol, kom kun langsomt på benene og kæmpede for at lære at bruge sin højre hånd igen.

Den hårde genoptræningsperiode tog hårdt på familielivet, det fortæller Jesper i programmet 'Linse på tur'.

- Det er fornemmelsen af et kæmpe tæppe, der bliver trukket væk under en. Ét er, at jeg gik i stykker og skulle igennem det, men det, man tit glemmer i sådan en sammenhæng, er dem, der er tæt på en. På et tidspunkt bliver Annette så tosset og siger, "nu gider jeg ikke høre mere om den fucking ulykke", fortæller Jesper Vollmer i programmet med Linse.

LÆS OGSÅ: UHH! Se Linses fyr fra Tinder

Ifølge Jesper var ham og Annette på grænsen til at gå fra hinanden.

- Det krævede enorme mængder parterapi og hjælp udefra for at få det til at lykkes. Vi er blevet stærkere sammen, og vi er blevet gode til at passe på hinanden i smerten, så jeg også ser hendes behov, fortæller Jesper.

LÆS OGSÅ: Annette Heick om krise i ægteskabet: Jeg mødte en anden mand

Linse bliver helt blæst bagover af Jespers historie.

- Jeg synes, at både Annette og Jesper skal have en kæmpe pris for den kamp, de har været igennem, fortæller Linse i programmet, der kan ses på Viaplay.

Se klippet fra programmet øverst i artiklen.

Annette Heick og Jesper Vollmer kan for første gang i lang tid nyde nogle afslappende dage uden for meget stress. (Foto: Klaus Bo Christensen)
Annette Heick og Jesper Vollmer kan for første gang i lang tid nyde nogle afslappende dage uden for meget stress. (Foto: Klaus Bo Christensen)

LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz forfulgt af uheld