Efter trekantsdrama i 'True Love': Sådan er Katrines forhold til Josefine og Nicolai i dag

Trekantsdramaet var ikke ligefrem med til at styrke deres venskaber.

I denne uge var seerne vidne til noget af et trekantsdrama i 'True Love' mellem Katrine, Josefine og Nicolai.

Inden konfrontationerne begyndte at flyve gennem luften til sandhedsceremonien, var Katrine og Josefine ellers gode veninder i villaen. Katrine havde også god kemi med Nicolai i villaen, men fordi han dannede par med Josefine, og der var begyndt at opstå noget jalousi, så trak hun sig fra ham.

LÆS OGSÅ: Efter utroskab: Line Maria og Christel i nyt drama

Men efter Katrine og Nicolai havde været i den brandvarme stol, så blev Katrines relation til dem begge en del køligere.

- Vi fik nogenlunde snakket tingene igennem. Men jeg tror ikke, vi kommer til at blive helt enige om, hvad der var rigtigt og forkert, og hvordan det skulle have været gjort. Men det skete, som det skete, og vi har snakket det ud, så meget vi kunne, fortæller Katrine i Realityportalens live Q&A på Instagram, som du kan se nederst i artiklen.

LÆS OGSÅ: 'Årgang 0'-stjerne: Det hårdeste farvel

I dag er Josefine og Katrine heller ikke ligefrem slyngveninder.

- Jeg har ikke super meget kontakt med dem. Det skabte helt sikkert en lille mur mellem os. Selvom Josefine faktisk var den, jeg på det tidspunkt havde det allerbedst med i villaen, af både mændene og kvinderne. Jeg var meget tæt med hende. Men det skulle hun fandme ikke have noget af, lyder det fra Katrine.

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: Stor misforståelse i 'True Love'

Vi er okay

Josefine fortæller dog, at de to stadig har det fint sammen.

- Katrine og jeg har fået talt ud om situationen, både kort tid efter, og vi har også haft løbende snakke sammen siden, så det er fortid nu, og vi er okay den dag i dag, fortæller hun og tilføjer:

- Jeg var tjekket ind i villaen for at finde "true love" og ikke nødvendigvis veninder. Selvfølgelig ramte situationen med Katrine og Nicolai mig hårdt, men det var mest på grund af timingen i forhold til de snakke, jeg havde haft med dem kort forinden sandhedsceremonien.

LÆS OGSÅ: 'True Love'-Josefine: Livskrise gjorde mig klar til kærlighed

Du kan se 'True Love' hver tirsdag på Discovery+.

Herunder kan du se Realityportalens live Q&A med Katrine og Steffen.

LÆS OGSÅ: 'True Love'-Alexander afslører: Sådan gik det med pigen i Danmark

LÆS OGSÅ: 'True Love'-deltager har fundet ægte kærlighed