Efter trekant-stunt i Jylland: Sådan fandt Melina og Lenny sammen igen

Det er nok ikke alle par, der kan kommer videre fra den krise, det medfører, når den ene i forholdet i hemmelighed vælger at have en trekant.

Sidste år blev 34-årige Lenny Pihl Christensen og 23-årige Melina Buur kærester i sensommeren, men forholdet gik i stykker, da Melina fandt ud af, at Lenny havde været hende utro. Det fandt hun dog først ud af flere måneder efter, det var sket. Lenny var blevet meget fuld under et barjob i Jylland, og to piger fulgte ham hjem på hans hotelværelse. Her endte han med at have en trekant med dem.

Det var Melina selv, der fandt ud af det, og hun kontaktede en af de to piger for at få det bekræftet.

– Jeg er en god “internet-kriger” og fandt en gammel artikel. En pige havde skrevet i en kommentar, at det var godt, han havde nået at hygge sig i Hjørring. Så besluttede jeg mig for at grave i det. Jeg havde taget et screenshot af artiklen, og så sad min veninde og jeg der, dagen før min fødselsdag, og talte om det. Og så ringede vi sgu, forklarer Melina til Realitypotalen.

I begyndelsen af januar gik hun fra Lenny.

LÆS OGSÅ: Efter voldtægtsanklager: Derfor dropper Türker søgsmål

Sådan blev de kærester igen

Det er mildest talt en sag, der har fået en del opmærksomhed fra omverden, og Melina har igen og igen kommenteret og forklaret, hvad der skete, og hvordan hun har det med det. Men måske skyldes de mange spørgsmål til deres helt store krise i forholdet, at det kan være svært at forstå, hvordan de kunne finde sammen igen. Og om Melina egentlig har tilgivet Lenny.

Det var bestemt ikke planen fra hendes side, at de to skulle blive et par igen. Men det skete alligevel lige så stille, mens hun var indlagt på sygehuset. Melina var indlagt, fordi hun var meget syg, men nærmere vil hun ikke forklare det.

LÆS OGSÅ: Hilda Heick måtte alligevel melde fra til ‘Vild med dans’: Jeg tudbrølede

Melina Buur i 'Singletown'. (Foto: Anthon Unger)
Melina Buur i 'Singletown'. (Foto: Anthon Unger)

-  Lenny kom og var ved mig. Stille og roligt begyndte vi bare at snakke mere og mere. Og så var vi sammen igen. Kærligheden har vist ingen plan, siger de kloge, siger Melina om den svære tid.

Er Lenny tilgivet?

Det betyder dog ikke, at hun har glemt alt om, hvad der skete den aften i det jyske.

- Jeg kan ikke sige, jeg nogensinde 100 procent kommer til at tilgive ting, der gør ondt, for de vil altid ligge i mig og have ødelagt noget i mig. Men jeg har valgt at komme videre og leve med det. Det er et valg, man som menneske tager: Enten slutter man, eller også finder man ud af, om man kan leve med det, lyder den klare melding fra Melina.

LÆS OGSÅ: Linse ville vinde Alba: Klar til kamp mod Cengiz’ mor

Lenny Pihl vandt 'Paradise Hotel' i 2018. Nu er han med i 'Singletown'. (Foto: Anthon Unger)
Lenny Pihl vandt 'Paradise Hotel' i 2018. Nu er han med i 'Singletown'. (Foto: Anthon Unger)

Der er siden sket meget i deres forhold, og de har blandt andet været med i 'Singletown', som lige nu kan ses på Dplay. Men alt det de gennem tiden har oplevet som par, har gjort dem stærkere.

LÆS OGSÅ: Ikke set på tv: Derfor bryder Daniel sammen efter Stines afgørelse

- Det var helt i starten, og Lenny og jeg elskede ikke hinanden som nu. Det var et kæmpe brud på min tillid. Men ja. Vi er kun mennesker.

Lenny har tidligere fortalt til Realityportalen, at han gerne vil vise Melina, at hun kan stole på ham, og at de nu er et helt andet sted i forholdet, end de var, da han lavede sin bommert.

LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy jubler: Lillesøster ligner Josephine