Efter stort svigt: Sille kæmper stadig for gevinsten

Et år efter at have vundet 'Paradise Hotel' med ekskæresten David, har Sille stadig ikke set skyggen af pengepræmien. Nu giver hun en status.

De fleste kan nok huske det drama, der udspillede sig til finalen i 'Paradise Hotel' sæson 18.

Her stod kæresteparret Sille Nimholm og David Jarsbo overfor hinanden i den famøse troskabstest, hvor pengepræmien på 500.000 skulle fordeles. Seerne og Sille havde forventet, at parret ville dele pengene, men David stak af med samtlige kroner, og efterlod Sille i granatchok. Og uden penge.

LÆS OGSÅ: Før- og efterbillede: Se Anna Senecas nye Hollywood-smile

Efterfølgende har David fortalt offentligt, at han ville dele pengene med Sille, men hun har stadig ikke set skyggen af pengene. Og valgte derfor tidligere på året at hyre en advokat til at kigge på sagen.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: ‘MasterChef’ får nyt navn

Nu fortæller hun til Realityportalen, hvordan det går i jagten på pengene.

- Jeg er stadig ved at undersøge sagen og juraen. Så der er intet nyt i sagen, fortæller Sille og tilføjer, at hun ikke aner, hvor lang tid en sådan undersøgelse kommer til at tage.

LÆS OGSÅ: Janni Ree: Han kunne være død

Men selvom det kan virke frustrerende at skulle vente på sin del af pengepræmien, så tager Sille det med ro. Og det er på trods af, at det snart er et år siden, hun sammen med David vandt 'Paradise Hotel'.

- Jeg hviler meget godt i det. Alt godt kommer til den der venter, afslutter Sille med håb og en vis realitet i stemmen.

LÆS OGSÅ: WOW: Mai Manniche smider tøjet på OnlyFans