Foto: Privat
Foto: Privat

Efter skilsmisse med 'Paradise'-babe: Nu er Anna kæreste med en mand

Kærligheden blomstrer atter for Anna, der tidligere i år blev skilt fra 'Paradise'-Natascha.

Natascha Cetiner, der var med i ‘Paradise Hotel’ i 2014, friede under programmet ‘Spotlight’ til kæresten Anna Vangsø i september 2014, og de to sagde ja til hinanden i juni 2016, hvor de blev viet i i Frederiksborg Slotskirke i Hillerød.

Senere samme år kunne parret afsløre, at det ikke kun var deres nye titel som ægtefolk, de kunne glæde sig over. Anna var nemlig blevet gravid, og i juli 2017 fik hun og Natascha sønnen Mattheo sammen.

LÆS OGSÅ: CHOK! ‘Paradise’-hunk og hans hustru skal skilles

Artiklen fortsætter under videoen, hvor 'De unge mødre'-Maria fortæller om sin kæreste.

LÆS OGSÅ: ‘Divaer i junglen’-stjerne er blevet single

Desværre brast kærligheden mellem de to, og tilbage i januar kunne Anna afsløre, at hun og Natascha skulle skilles. Hun forklarede, at det var et brud, der gjorde utrolig ondt, men at de to ville bibeholde et godt venskab og samarbejde omkring deres søn, Mattheo. 

LÆS OGSÅ: Kærligheden brast: ‘Paradise’-hunk er blevet single

Nu afslører Anna på sin Instagram-profil, at hun har fået en ny kæreste - denne gang en fyr.

- Til alle de nysgerrige sjæle: Her er han! Ham, I alle har spurgt ind til de sidste par dage - både herinde hos mig, men også gennem spørgerunder diverse steder. Det er helt i orden at være nysgerrig. Men at konkludere, hvad der er for tidligt og ikke er, det er ikke i orden. Ja, jeg mødte Christian kort efter min skilsmisse, men det var ikke noget, jeg gjorde med vilje eller for at gøre nogen kede af det. Det var noget, jeg gjorde, fordi MIT hjerte sagde mig, at det føltes rigtigt, forklarer Anna ærligt og fortsætter:

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Pardise’-hunk er blevet forlovet

- Egentlig var det ikke noget, jeg havde behov for at brøle ud til hele verden, men det var der så andre, der klarede for mig. Det er også fair nok, for der er jo nok dumpet en Insta-story ind, hvor man kunne ane en mandehånd eller en snapstory, hvor jeg står med en “ukendt” mand. Men dermed ikke sagt, at folk behøver antage, hvordan landet ligger samt oprette falske profiler herinde for at fortælle mig, at jeg altså virkelig træder nogen over tæerne ved allerede at have mødt en ny. Nu er det ude, og det er vel egentlig ok. Han er en fantastisk mand, og han passer perfekt ind i vores liv - for tidligt eller ej.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører: Derfor har jeg løjet så meget

Se billedet af Anna og hendes nye kæreste, Christian, nedenfor:

Se et klip herunder fra dengang, hvor Natascha var med i 'Paradise' og var kærester med Nadja:

LÆS OGSÅ: Mathias og Trine: Klar til en ‘Paradise’-baby