Efter retssag: Nu reagerer Teiturs søster

Det er en hård tid for Teiturs familie, efter han blev dømt for voldtægt. Nu reagerer søsteren i et opslag på Instagram.

Der har været radiotavshed fra mange af dem tæt på Teitur Skoubo, efter han blev idømt 2,5 års fængsel for voldtægt. Men nu tager Teiturs søster, Sólbjørg, bladet fra munden i et opslag på sin Instagram.

LÆS OGSÅ: Sagen er afgjort: Teitur kommer ikke ud af fængslet

- Den seneste tid har været enormt hård. Jeg har været væk fra Instagram og sociale medier og brugt tid med familien. Livet sker for os allesammen og det gør rigtig ondt engang imellem. Det er især svært, sårbart og ydmygende i denne situation, hvor offentligheden følger med, skriver hun i sit opslag.

Og selvom Sol er påvirket af sagen med sin bror, vil hun nu forsøge at se fremad og være positivt indstillet.

LÆS OGSÅ: Reality-stjernernes reaktion efter Teiturs dom

- Vi holder hoved højt, hverdagen skal op at køre igen og jeg skal stille og roligt tilbage til mit arbejde, skriver hun i sit opslag og fortsætter:

- En stor del af mit arbejde er at dele ud af mig, mit liv og min hverdag her på Instagram. Selvom det ikke altid er nemt, når man har det svært, så elsker jeg at integrere med jer og gøre mit for at inspirere og motivere jer, skriver hun og afslutter med en bemærkning om, at hun kun ønsker positivitet på sin Instagram-profil.

LÆS OGSÅ: Viaplay efter Teiturs dom: Fjerner alt

Det var en enig domsmandsret, der kendte Teitur skyldig. Det blev gjort med ordene:

–  Thi kendes for ret, tiltalte dømmes 2 år og seks måneders fængsel samt en bøde på 100.000 kroner i tort og erstatning til forurettede. Han skal derudover betale sagens omkostninger.

Dommen blev anket, men Teitur blev før væk af politiet kort efter dommen var afsagt. Teitur skal være varetægtsfængslet, indtil sagen skal for Landsretten.

LÆS OGSÅ: Anne Plejdrup om konsekvenserne af Teiturs dom: Det er ærgerligt