Efter politiaktion: Robert Hansen og kæresten har vilde fremtidsplaner

Alt er i skønneste orden til trods for Robert Hansens møde med politiet, og nu fortæller han, hvad planerne for ham og kæresten, Julie Starris, er.

Rygterne florerer på diverse medier om, hvorfor politiet søndag kl. 13.25 mødte op foran skuespilleren Rober Hansens hus, men Robert Hansen er ikke meget for at fortælle, hvad politiet lavede der.

LÆS OGSÅ: Robert Hansens kæreste taler ud efter drama

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Roberts ekskæreste Nynne fortæller, hun håber på, han frier til hende kort inden deres brud.

-  Det ved man aldrig. De (politiet, red.) kan have lavet mange ting. I kender jo godt svaret. Jeg giver samme svar til alle journalister. Det er sådan, det er, svarer han og refererer til, at han i flere medier har fortalt, at han hverken vil be- eller afkræfte episoden, hvor han skulle være blevet taget med af politiet.

LÆS OGSÅ: Robert Hansen afviser vold: Jeg har aldrig slået hende!

Fremtid med bolig og baby

Ikke desto mindre er Robert ude af politiets varetægt, og han er atter hjemme i sin lejlighed, da HER&NU fanger ham og kæresten, Julien Starris på telefonen. Her er de tydeligt trætte af de mange spørgsmål om weekendens episode, men de vil gerne fortælle om deres fremtidsplaner. Parret har været sammen siden december, men bor endnu ikke sammen.

- Vi kigger på noget større at bo i sammen. Og det ser godt ud for fremtiden, fortæller Robert til HER & HNU.

LÆS OGSÅ: Prins hjemsendt fra Herlufsholm: Brød reglerne

Og som mange andre nyforelskede par, drømmer Robert og Julie også om en familieforøgelse, men her møder de lige i disse dage især én forhindring

- Ja, vi snakker da om at få børn sammen. Det kunne være hyggeligt, fortæller Robert, mens kæresten tilføjer i baggrunden:

LÆS OGSÅ: Elvira jagter stor investering i Danmark

- Du (Robert red.) kan jo sige, at det er svært at lave børn, når man hele tiden skal snakke med journalister, der ringer, lyder det fra kæresten.

LÆS OGSÅ: René fra ‘Først til verdens ende’: Sclerose ændrede mit liv

Voldelig fortid er fortid

I december måned fandt parret sammen. Det skete kort efter et afvænningsforløb, som Robert havde været igennem for et forlist forhold til realitystjernen Nynne Larsen, hvor beskyldninger fløj om misbrug og vold fra begge parter.

LÆS OGSÅ: Her er premieredatoen på 'Bachelor'

Dog bekræfter Julie til HER&NU, at de har det godt.

-Vil gerne sige, at Robert aldrig har gjort andet end at være verdens bedste kæreste. Det er utroligt, hvad han skal gå igennem, siger hun og tilføjer:

- Jeg er ret træt af, at folk i Ukraine bliver skudt, men er Robert mere spændende.