Efter optagelserne: Thalia og Tobias er begyndt at ses

'Stjerner i tøjen'-deltagerne knyttede et helt særligt bånd, da de var på Bornholm i efteråret.

Tobias Hamann, 32, blev meget overrasket over, hvad det giver at være så længe og så tæt sammen med nogle, han slet ikke kendte, før optagelserne til 'Stjerner i trøjen' begyndte.

LÆS OGSÅ: Jackie om kæmpe værelsesdrama: Derfor sagde jeg fra

- Jeg havde måske nogle fordomme om nogle personer, men de blev virkelig bare gjort til skamme. Alle har bare noget at byde på, og alle har en side, som er spændende, og som man lærer af. Hvis man søger det nok og selv viser en åbenhed, så er der så meget at lære af alle mennesker, fortæller han.

Det har givet ham nye venskaber at være med i realityprogrammet, og især to personer har han haft meget kontakt med efter hjemkomsten fra Bornholm.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 20’-familie afslører: Bryllup og baby på vej

Både Thalia og Elvira Pitzner var med i 'Stjerner i trøjen'. (Foto: Foto: Per Arnesen)
Både Thalia og Elvira Pitzner var med i 'Stjerner i trøjen'. (Foto: Foto: Per Arnesen)

Nye venner

Stjernen fra 'Diamantfamlien', Thalia Pitzner, er en af dem, Tobias har bevaret kontakten med. Hun har også allerede i løbet af de første programmer imponeret med sine præstationer i de forskellige fysiske prøvelser, og det er netop også de fysiske udfordringer, som hun og Tobias har mødtes over.

- I dag taler jeg meget med Mattias Hundebøll og Thalia Pitzner. Jeg har trænet en del med Thalia efter Bornholm. Vi har mødtes på Amager Strand for at løbe nogle intervaller, og jeg har været hjemme og spise hos hende, fortæller den tidligere vinder af 'Bagedysten'.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Blachman skriver ‘X Factor’-historie

Også Mattias Hundebøll og Tobias er begyndt at snakke en del sammen. De har blandt lagt planer om et samarbejde i fremtiden, som endnu bare er på tegnebrættet, men som bliver noget med tv.

- Jeg synes, jeg har fået nogle gode venner. Men hvor mange venner har man også lige boet på sovesal med i så mange dage, og været igennem så mange svære udfordringer med. Det kan ikke undgås, at man kommer tæt på hinanden og skaber helt særlige bånd. Vi så jo hinanden græde og trøstede hinanden, siger Tobias.

LÆS OGSÅ: Cathrine efter tv-exit: Jeg fortryder, at jeg tog hjem