Efter mange års kamp: Ung mor i fertilitetsbehandling

Nanna Ragnhild, kendt fra 'De unge mødre', tager hul på et helt nyt kapitel i livet med kæresten Stefan.

Livet har ikke været nemt for den unge mor og kæresten. Parret, der har været sammen siden juni 2018, har i flere år kæmpet for at blive gravide. Dog uden held.

LÆS OGSÅ: Saszeline afslører aggressiv kræft: Hjælp mig

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Realityportalen møder Camilla Framnes fra 'De unge mødre'.

Sidste år kunne Nanna fortælle, hvor hårdt det var at kæmpe for at blive gravid.

- Det er, som om at man bare føler, at man bliver sprunget over i køen igen og igen til noget, man bare står og venter så inderligt på bliver ens tur, skrev hun i et opslag.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen deler nyt om sønnens far: Han er tilbage

Men nu har Nanna og kæresten besluttet sig for at springe ud i et nyt eventyr sammen og jagte deres store drøm om at udvide familien. Det skriver hun på sin Instagram. Et opslag, hun har dedikeret til sin kæreste Stefan.

- Min fantastiske skat. Jeg ved ikke, om du troede, at vores liv skulle være lutter lagkage, dengang vi sad og snavede i min bil med maven fuld af sommerfugle efter vores første walk-and-talk date, men her står vi nu, indleder hun opslaget og fortsætter:

- 4 år efter. Et par depressionsperioder, lidt familie-bøvlerier, angst, BPD-udfordringer (Borderline Personality Disorder, red.), traumer, økonomisk svære tider og mange flere hovedpiner senere, og nu skal vi så også tage hul på et fertilitetsforløb.

LÆS OGSÅ: NY SERIE: 'Reality-hjørnet' med Marco og Jeppe

Afslutningsvis spørger den unge mor sine 42.500 følgere, om de har erfaringer med med henvisning til fertilitetsbehandling i enten det offentlige eller private.

Nanna har datteren Malucca på 10 år fra et tidligere forhold.

LÆS OGSÅ: Jesper Buchs optur: Det er på tide at give tilbage

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af Nanna Eliasen (@nannaragnhild)