Efter 'Luksusfælden': Derfor har vi ikke fulgt eksperternes råd

Læs, hvordan det er gået for Christian og Sarah, efter de var med i 'Luksusfælden'.

I aftenens afsnit af 'Luksusfælden' var det Christian og Sarah, der skulle have hjælp af de kyndige eksperter til at få styr på økonomien, da parret havde en samlet gæld på 910.000 kroner.

LÆS OGSÅ: Jacob Risgaards fik ubehagelig besked: Sådan kom han videre

I programmet stillede eksperterne flere løsninger op for parret, så de kunne blive gældfrie. Den ene løsning var at sælge Christians hus, som de udlejede.

Selvom parret ikke var i tvivl om, at det var den rigtige løsning at sælge huset, så har de efter optagelserne af 'Luksusfælden' endnu ikke sat det til salg.

- Vores lejere vil gerne købe huset, så vi har lavet en aftale om, at de har frem til 1. maj til at finde ud af, om de kan og vil købe det, fortæller Sarah og Christian til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Efter mistet baby: Afslører ny graviditet

Foruden huset har Christian og Sarah heller ikke sat motorcyklen til salg, selvom det er på tegnebrættet.

- Jeg er blevet anbefalet af forskellige motorcykelforhandlere, at jeg først skal sætte den til salg, når motorcykel-sæsonen starter, fordi jeg kan få omkring 30.000 mere for den, end hvis jeg sælger den i en periode, hvor den skal opbevares, siger Christian.

Ifølge parret har de overholdt det nye budget efter 'Luksusfælden', selvom Christian har fået opsagt sin stilling som chauffør i mellemtiden.

- Budgettet har været noget mere stramt, end det var op til og umiddelbart lige efter programmet, fordi jeg er blevet opsagt i mellemtiden. Jeg starter dog nyt job på flyvestationen i Karup den 1. marts, fortæller Christian.

Drømmer om solferie

I programmet fik Christian og Sarah et rejsegavekort af eksperterne. De har dog stadig rejsen til gode, da de ønsker at spare flere penge op, inden de tager afsted.

Parret fortæller også, at de endnu ikke har besluttet, hvor de skal rejse hen, da der er flere ting, der skal gå op.

LÆS OGSÅ: Efter sønnens død: Folk undgår mig

- Der er nogle steder, hvor jeg skal bede om tilladelse til at rejse hen, da jeg er ansat i forsvaret. Der er også nogle steder i mellemøsten, jeg ikke kan rejse hen på grund af min PTSD, fortæller Christian, der i programmet åbnede op for, at han lider af PTSD, efter sin udsendelse som soldat i Afghanistan.

- Det bliver et eller andet sted, hvor vi kan få sol og sommer. Børnene drømmer om pool og alkoholfri drinks. Vi har dog ikke travlt med at planlægge ferien, da vores førsteprioritet er at få solgt huset, fortæller Christian og Sarah.

'Luksusfælden' kan ses hver tirsdag på TV3 og på Viaplay.