Mikkel Skelskov og Amalie Szigethy (Foto: Klaus Bo Christensen)
Mikkel Skelskov og Amalie Szigethy (Foto: Klaus Bo Christensen)

Efter kamp mod Mikkel: Klar igen

Nu tager Amalie bladet fra munden.

Det sendte chokbølger igennem Instagram, da Amalie midt i december tonede frem på sin platform og fortalte, at døtrenes far havde taget dem med på en ikke-aftalt ferie, og hun vidste ikke, hvor de var.

LÆS OGSÅ: Amalie forklarer: Derfor afleverede jeg ikke børnene til Mikkel

Der skulle gå en uge, før hun så sine børn igen, efter familieretshuset vurderede, at hun skulle have den midlertidige bopælsret. Sagen var dog langt fra slut, og da Amalie skulle aflevere pigerne tilbage til Mikkel en uge efter, valgte hun ikke at gøre det.

Således er det altså nu mere end en måned siden, Mikkel sidst har set sine børn. Hverken Mikkel eller Amalie har kommenteret på deres igangværende kamp om børnene, men på Instagram afslører Amalie nu, at hun har taget en stor beslutning.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Tidligere ‘Forsidefrue’ har været under kniven

- Jeg har taget et valg om, at jeg er tilbage med lidt mere på min profil. Jeg har været meget lukket siden december, men det skal ikke stoppe mig fra det, jeg elsker, og det er at være og fortælle jer om mit liv, som jeg har gjort på min profil, siden Instagram startede, og fra før jeg blev mor i 2016, skriver Amalie på Instagram.

LÆS OGSÅ: WOW: Så lidt vejer Amalie

Men hvis nysgerrige følgere sidder og tænker, at nu får de igen en billet på forreste række til dramaet mellem Mikkel og Amalie, bliver de slemt skuffede.

LÆS OGSÅ: Stiller særligt krav: Sådan kommer man på team ‘Kvamm’

- Jeg er stadigvæk privat angående sagen med pigernes far, så det fortæller jeg ikke detaljeret omkring, men mit - vores liv kommer i små doser her på min profil, som det altid har været, fastslår Amalie

Amalie: Vi skal igennem en hård tid

Selvom det ikke er meget, Amalie og Mikkel er enige om, så er de enige om, at de elsker deres børn, og at de begge vil, hvad der er bedst for dem. De er bare rygende uenige om, hvad det så er.

SE VIDEOEN: Amalie genforenet med sine piger

- Vi - jeg - os har endelig fundet ro. Jeg kan mærke på mine søde små piger, at det hele er okay igen efter at være landet i alt det, som jeg egentlig ikke engang kan beskrive, skriver Amalie i sin story og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Mikkel afslører: Amalie afleverede ikke børnene til samvær

- Vi skal igennem en hård tid, men vi klarer den, fordi vi har hinanden, og fordi jeg er både bag dem og foran dem, og ligegyldigt hvor mange grå hår og poser under øjnene den sidste tid har givet mig, skal det nok komme godt igen.