Efter hjemkomsten: 'Robinson'-Oliver gik på knæ

Oliver friede til sin kæreste Malou, da han så hende i Danmark efter 'Robinson'.

Oliver Lawson medvirker lige nu i 'Robinson' på TV3, hvor han uge efter uge kæmper en brag kamp for at blive på øen. Oliver er blandt andet med i 'Robinson' for at lære at vise følelser, og de følelser er der efter opholdet kommet et frieri ud af.

- Jeg havde ikke planlagt det. Det kom til mig, mens jeg var væk. Jeg har indset en masse ting, og det gjorde, at det føltes rigtigt, da jeg kom hjem, fortæller Oliver om at fri til sin kæreste Malou efter ekspeditionen.

- Jeg havde tænkt mig at gøre det i lufthavnen, men så var der en masse, der mindede mig om, at der stadig var mundbind i lufthavnen, og det er sgu ikke så fedt. Så jeg gjorde det nede ved Langelinje på vej hjem fra lufthavnen, afslører Oliver.

LÆS OGSÅ: Lagde du mærke til det? Fejl i ‘Robinson’ ø-råd

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Oliver fortæller om 'Robinson'. 

LÆS OGSÅ: Ditte Julie med nye tv-projekter: Starter optagelse i dag

Oliver valgte et særligt sted ved Langelinje.

- Der ligger et springvand ned ved Langelinje, som jeg er rigtig glad for, og det var der, det skete, fortæller Oliver, der ikke på nuværende tidspunkt er klar til at gå i flere detaljer om frieriet, men på Instagram skriver han:

- Jeg har blandt andet indset, at Malou er den pige, jeg vil kigge på hver morgen, når jeg vågner resten af mit liv. Den pige, som har fortjent min fulde opmærksomhed døgnets 24 timer. Derfor spurgte jeg hende, om hun ville være min for altid, og svaret var heldigvis JA!, skriver Oliver.

LÆS OGSÅ: Det så du ikke på tv: Så slemt var uvejret i 'Robinson'

Tog med for at vise følelser

Oliver tog med i 'Robinson' for at lære at komme i kontakt med sine indre følelser.

- Det har altid været svært for mig at vise følelser, fordi jeg altid har haft mange stillinger på mit arbejde, hvor jeg har været leder og skulle gå forrest. Det har også været svært for min far at vise følelser, og det har jeg taget med - at en rigtig mand ikke græder, så for mig har det været vigtigt at udvikle på mig selv, mens jeg har været afsted, forklarer Oliver til HER&NU.

Artiklen fortsætter under videoen.

LÆS OGSÅ: Sille om kærestens kys med en anden: Det er så ucharmerende!

Oliver har arbejdet som restaurantchef i mange år, men arbejder i dag som lærer på en specialskole.

- Jeg har da helt klart lært at vise følelser og være mere i kontakt med mig selv, og det har været rigtig vigtigt for mig, slår Oliver fast.

Følg Oliver i 'Robinson' hver mandag kl. 20.00 på TV3 eller Viaplay.

LÆS OGSÅ: Mai Manniche kvæstet i færdselsuheld: Heldig at være i live