Efter hård periode: Christiane klar i nyt program

Christiane Schaumburg-Müller er klar med et nyt, personligt program.

Vi skal 13 år tilbage til ‘Stjernerne på slottet’ for at finde det seneste personlige og nære tv-program, Christiane Schaumburg-Müller har lavet.

LÆS OGSÅ: Christiane afslører: Derfor har jeg to bryllupper

Nu er hun igen klar til at dele ud af sig selv igen, og det gør hun i Viaplays nye program 'The Journey' med fem andre kendte danskere.

- Jeg sagde op på 'Vild med dans' for et år siden, og det gjorde jeg ikke, fordi min tv-karriere var ovre. Jeg havde lyst til at vise en anden side af mig selv - en side, hvor jeg er mere sårbar, og hvor jeg kunne vise mere, hvem Christiane egentlig er, fortæller Christiane til Viaplays forårspræsentation.

LÆS OGSÅ: Mai Manniche bekræfter: Han var Alexandra utro med mig

Christiane ventede på, det rette program skulle lande i hendes indbakke.

Christiane Schaumburg-Müller (Foto: Lars E. Andreasen/Viaplay)
Christiane Schaumburg-Müller (Foto: Lars E. Andreasen/Viaplay)

- Faktisk da det landede i min indbakke, sagde jeg nej, fordi jeg ikke kunne være væk fra min familie i tre uger, men der var noget, der trak i mig, forklarer Christiane.

LÆS OGSÅ: Lise Nørgaard lavede ny 'Matador'-musical inden sin død

Efter hård periode med abort

Programmet blev optaget i november, og da det lander er Christine på vej ud af en hård periode i livet.

- Jeg havde lige mistet et barn i sjette måned og var kommet over det, så jeg var måske et godt sted i mit liv, hvor jeg havde brug for et pusterum og tid til refleksion, så det var faktisk med de tanker, jeg tog afsted, fortæller Christine, der dog havde svært ved, at der ikke var en plan for programmet.

- Det er sjovt for os, som er tv-mennesker i det her, at der ikke var nogen agenda. Vi skulle bare være der. Man er vant til at levere en opgave, men hvad er opgaven? Der var ikke nogen opgave, vi skulle bare gå, men det var megafedt, fortæller Christiane.

LÆS OGSÅ: Lykken brast: Caroline Fleming er single igen

Foruden Christiane er skuespiller Josephine Højbjerg, tidligere fodboldspiller og fodboldekspert Stig Tøfting, tv-vært Anders Lund Madsen, skuespiller Søs Egelind og skuespiller Dulfi Al-Jabouri også med i programmet, som optages i Nepal.

Programmet 'The Journey' har premiere på Viaplay til foråret.

LÆS OGSÅ: Philine føler sig misforstået: Nu er jeg klar til at være på tv