Silas og Nicolai sammen til premiere på 'De frivillige' i august 2019 (Foto: Peter Hauerbach)
Silas og Nicolai sammen til premiere på 'De frivillige' i august 2019 (Foto: Peter Hauerbach)

Efter frieri: Håber på bryllup og baby i 2022

Alt gik rigtigt til, da Nicolai friede til Silas, og der er allerede gang i fremtidsplanerne med både bryllup og baby.

I går afslørede Silas Holst på Instagram, at hans kæreste gennem fire år, Nicolai Schwartz, som er kendt fra 'Paradise Hotel', havde været på knæ for ham, hvilket han ifølge opdateringen ikke kunne sige nej til. De to blev derfor forlovede, og nu afslører Nicolai overfor Realityportalen / HER&NU, hvordan hele frieriet foregik.

LÆS OGSÅ: Mascha: Skuffet over sin dansepartner

- Jeg gik på knæ i mandags på Marienlyst Strandhotel. Det var en stor dag, fortæller Nicolai, som havde tænkt på at fri til Silas i et år. Då det var langt fra en pludselig indskydelse, og det hele gik rigtigt til.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Silas og Lise giver status efter niende liveshow.

- Jeg spurgte hans mor og familie, så da jeg fik et kæmpe ja fra dem, tog jeg mig sammen og gik på knæ. De nærmeste vidste besked. De første jeg sagde det til, var min mor og elskede mormor. De blev så glade. Silas blev meget overrasket. Jeg var tæt på at tude, da jeg gik på knæ for at spørge, om han ville gifte sig med mig

LÆS OGSÅ: Realitystjerne åbner op om forhold til Burhan G.

Selvom frieriet ikke engang er en uge gammelt, er der allerede godt gang i bryllupssnakken i regnbuehjemmet, hvor parret bor sammen med Silas' eksmand, Johannes Nymark, og Louise Mahnkopf, der er mor til Silas og Johannes' to børn. Detaljerne er endnu ikke på plads, men de ved, at det bliver et sommerbryllup i 2022.

Leder efter en mor til regnbuefamilien

Og hvis alt går, som Nicolai håber på, så bliver 2022 et stort år for parret. Her drømmer den nyforlovede reality-fyr nemlig om, at der udover bryllup også er en baby på vej.

- Jeg ønsker stadig børn. Jeg ønsker, at vi skal have en kæmpe regnbuefamilie. Trods vi allerede er mange nu. Jeg ville elske at have huset fuld af børn og kærlighed, fortæller Nicolai og afslører, at Silas ikke har ændret mening fra tidligere, hvor han har sagt, at han ikke ønsker flere børn.

LÆS OGSÅ: Cengiz måtte på politistationen inden ‘Fangerne på fortet’

- Han vil ikke have flere selv, men han vil godt være bonusfar. Så jeg er på udgik efter en god og kærlig mor. Jeg har lige tilmeldt mig en gruppe på Facebook, der hedder Regnbuebarn, så der håber jeg at kunne finde en skøn kvinde, der vil være en del af vores regnbuefamilie.

Nicolai har tidligere haft planer om at få børn med en af sine gode veninder, men hun har fået en kæreste, så hun er sprunget fra projektet. Derfor leder han nu med lys og lygte efter en ny mor til de to børn, han godt kunne tænke sig i fremtiden.

SE BILLEDERNE: WOW! Silas Holst og ‘Paradise’-hunk får kærlighedstatovering

Se alle billederne fra frieriet herunder:

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Nicolai Schwartz (@nicolai_schwartz)