Efter forfærdeligt 'Robinson'-exit: Det er kun min egen skyld

Aftenens udstemte bebrejder ingen andre end sig selv.

Han har stået som en af de ultimativt stærkeste helt fra starten af 'Robinson Ekspeditionen', men aftenens afsnit blev endestationen for Nicolai Frederiksen. Her kom han til den næstsidste øråd med en ekstra stemme efter en tabt dødskamp, og den ekstra stemme blev dyr.

Den udnyttede konkurrenterne på holdet til at stemme ekspeditionens yngste deltager ud - til stor overraskelse for ham selv og hans to unge medspillere, som han har stået i alliance med fra begyndelsen.

- Det er ganske forfærdeligt, og det var helt uventet - for mig, Mads og Endri i hvert fald. Jeg er bitter og ærgerlig over at ryge ud. Det er jo aldrig sjovt, når man er så tæt på finalen, siger han til Realityportalen.dk.

- Jeg var virkelig overrasket, da stemmerne blev læst op. Man skal føle sig lidt truet til et øråd, fordi man ved aldrig, om man bliver stukket i ryggen af dem, man stoler på. Men jeg følte mig ikke udsat i dag. Slet ikke, fortsætter han.

LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-veteraner føler sig snydt: TV3 løj om vores løn

"Kun min egen skyld"

Nicolai havde tidligt i afsnit vundet en dyst, hvor han havde sikret sig sin egen private kok og en masse lækker mad i to dage. Her fik han kritik for, at han ikke var ydmyg nok og i den grad manglede empati og situationsfornemmelse, mens han spiste det foran de andre.

Det var blandt andet årsagen til, at Flemming placerede sin stemme på Nicolai, men den unge deltager fortryder ikke, at han viste glæde ved maden.

- Man kan jo altid sidde og sige, at man fortryder noget, og der er da ting, jeg ville gøre anderledes, hvis jeg havde mulighed for det. Jeg ville for eksempel ikke have smidt Anne ud (i et af de tidligere afsnit, red.), for det havde vi slet ikke behøvet. Det ærgrer mig lidt.

LÆS OGSÅ: Efter skuffende ‘Robinson’-exit: Jeg kan se mig selv i øjnene

- Men jeg fortryder på ingen måde, at jeg nød maden på den måde, for selvfølgelig blev jeg glad for at vinde maden, og ens sanser og følelser gik bare helt amok. Det kan man slet ikke forestille sig. Så nej, det fortryder jeg slet ikke, slår Nicolai fast.

Og selv om aftenens afsnit altså blev endestationen for Nicolai, så giver han ikke de andre skylden for det exit.

- Det er udelukkende min egen skyld. Jeg kunne bare have været bedre i dysterne, så jeg ikke havde en stemme på mig eller havde en fredning. Så jeg bebrejder ingen andre end mig selv.

LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-profil går ind i politik: Vi skal stoppe knæfaldet for islam

Ofrede sig for drengene

Da det stod klart for Nicolai, at han skulle forlade 'Robinson Ekspeditionen', valgte han at afsløre over for pigerne, at det var Flemming, der stjal deres olie i seneste afsnit. Og det var der en grund til, at han gjorde.

- Jeg kunne mærke, at Endri var på vej til at sige det. Jeg var allerede røget ud, så jeg kunne lige så godt sige det, så det ikke stillede dem i en dårlig situation, siger Nicola.

- Det var ikke for at få Flemming ned med nakken eller noget. Jeg ofrede mig bare for mine drenges skyld, da jeg allerede selv var ude.

I videoen over artiklen kan du se, hvordan det gik til, da Nicolai blev stemt ud af 'Robinson Ekspeditionen'.

LÆS OGSÅ: Tidligere ‘Robinson’-profil raser mod veteraner: Jeg er pisse sur!