Efter flere anfald: Nu søger paradiso hjælp

Nora Tveden Thomsen har haft angst hele livet, men sidste år blussede det op. Nu har hun lagt en plan for, hvordan hun kommer af med den.

Når folk ser på Nora Tveden Thomsen, ser de fleste et overskudsmenneske. Dagligt underholder hun sine 118 tusind følgere med sit velfungerende kærlighedsliv, sin veltrænede krop og sin sans for mode. Men de fleste mennesker har nedture, og det har 'paradise'-baben også. Hun lider af angst, og det har hun gjort det meste af sit liv.

- Jeg lider af panik- og dødsangst. Jeg har det nærmest 24/7. Det er meget slemt for tiden. Jeg har fysiske spændinger i kroppen konstant og mange tanker i hovedet, forklarer den mørkhårede skønhed, som sidste år måtte sygemelde sig fra sit arbejde i butikken Modstrøm.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-babe taler ud om for tidlig fødsel: Jeg hadede min krop

I en story på Instagram afslører realitydeltageren, at hun nu vil søge hjælp.

- Jeg har været hos lægen og fået taget nogle blodprøver, da jeg forhåbentligt skal have noget angstmedicin, forklarer hun.

LÆS OGSÅ: Reality-par afslører brug af Viagra

Paradisoen har tidligere taget medicin mod angst, men bivirkningerne var voldsomme, og derfor stoppede hun igen.

- Jeg fik noget medicin for fem år siden, men der var alt muligt i - blandt andet ting mod ADHD og depression - hvilket jeg jo ikke har, forklarer hun og fortsætter:

- Jeg tabte mig også helt vildt og blev undervægtig.

LÆS OGSÅ: 'Kærlighed hvor kragerne vender'-deltager afslører: Jeg græd hver dag

I dag har Nora fået nys om et alternativ, der ikke har samme bivirkninger.

- Jeg har fundet ud af, at jeg kan få noget medicin, som kun er rettet mod angst, og som man ikke skal gennem psykiatrien for at få. Min søster har også fået det, og det har fungeret for hende.

LÆS OGSÅ: UHH: Sådan er Janni og Karsten med i ny dansk biograffilm

Selvom kampen mod angsten har været og fortsat bliver hård, prøver Nora at se positivt på tingene.

- Jeg holder hovedet højt. Jeg har gang i en masse gode ting, når det kommer til min angst, og jeg håber på, at medicinen kan hjælpe.

Den 20-årige paradiso mener på ingen måde at hendes deltagelse i 'Paradise Hotel' har forværret hendes angst. Tværtimod. Den har givet hende muligheden for at arbejde som selvstændig gennem Instagram, hvilket er en arbejdsform, som fungerer godt for hende.  Hun har derfor opsagt sit job i Modstrøm og lever på nuværende tidspunkt af sit selvstændige arbejde.