Efter ferie i sydens sol: Christel ramt af sygdom

Reality-stjernen er hårdt ramt, og hun vil bare gerne være rask.

At én ulykke sjældent kommer alene, oplever Christel Trubka netop nu på egen krop. For en uge siden befandt hun sig under sydens sol sammen med veninden Anna Seneca, men nu er virkeligheden noget mere grå og kold.

LÆS OGSÅ: Bolette og Jaffer deler stor nyhed

- Jeg vågnede op i søndags, og så var næsten hele min højre side af ansigtet bare betændt og fyldt med væske. Så når jeg trykkede på det, føltes det bare som om, jeg havde blå mærker over det hele. Så var jeg ved lægen mandag, og der var det stadig ikke gået væk, og det ligner faktisk, at jeg lige er kommet ud fra tandlægen og lige har fået revet en tand ud, så lammet er jeg. Så det har jeg fået noget penicillin præparat for, fortæller Christel og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Efter fire aborter: Tv-kendis har født

- Så kommer vi til mandag eftermiddag. Der har jeg så fået en meget meget slem blærebetændelse. Det er noget, jeg godt kan få, når vi skifter vejr. Men her var det så slemt, at jeg bare tissede blod. Jeg kunne ikke gøre noget, jeg sad bare på toilettet. Og så ringede jeg til vagtlægen, og så sagde de, jeg skulle komme derind med det samme.

LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Forsidefrue’ på hospitalet efter voldsom blødning

Christel fik endnu et penicillin præparat, så hun nu er på to forskellige slags medicin.

- Det er lidt hårdt for kroppen, og jeg vil bare gerne være rask. Det har allerede hjulopet lidt på blærebetændelsen, men det har ikke endnu hjulpet på mit fjæs, så jeg ved ikke, om der skal noget andet til. Jeg skulle ringe, hvis det ikke var gået over, og hvis jeg fik feber og sådan noget. Jeg er barehårdt ramt, fortæller Christel.

Hun ved endnu ikke, om medicinen kommer til at virke, men man må i den grad sige, at hverdagen og det danske vejr har ramt Christel efter ferien.