Efter ‘Ex on the Beach’: Sådan er forholdet i dag

Sebastian Madsen Nordentofts sætter ord på forholdet.

Som seere er det nemt at se, at Sebastian Madsen Nordentofts har haft rigtig svært ved at opføre sig loyalt over for Emma Sofie Sønderby Bloxsome i 'Ex on the Beach'.

LÆS OGSÅ: Paradiso taler ud om utroskab: Kæresten vidste besked

I de nyeste afsnit kysser Sebastian sin eks Julica, da han bliver bedt om at kysse den pige, som han har mest lyst til udover Emma.

Episoden får Emma til at bryde sammen, og Sebastian må krybe til korset og fortælle Emma, at han ikke kun kan holde sig til hende.

LÆS OGSÅ: Hugo Helmigs hårde år: Kæmpede med selvværdet

Men hvordan er det gået med de to, efter de vendte hjem til Danmark? Det fortæller Sebastian til Realityportalen.

- Emma og jeg er bare gode venner den dag i dag, fortæller Sebastian og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Hugo Helmigs søster: Det har været et mareridt

- Jeg har haft utroligt svært ved at skulle tage hensyn til hendes følelser. Det har aldrig været min intention, at vi skulle være kærester.

- Men Emma og jeg er helt cool med hinanden. Vi snakkede sammen, efter vi kom hjem, og jeg fortalte hende, at det aldrig har været min intention at holde hende hen. Jeg var simpelthen ikke er klar til et forhold. Det resulterede så i, at vi besluttede, at det var bedst bare at være venner, lyder det.

LÆS OGSÅ: Kanye hylder hitler: Jeg elsker nazister

Realityportalen har også kontaktet Emma, som bekræfter, at de to ikke længere af sammen. Hun har dog ikke yderligere kommentarer til forholdet.