Julica, Emil, Cecilie, Hugo, Trine og Sebastian fra 'Ex on the beach' 8 (Fotos: Krestine Havemann / Warner Bros. Discovery)
Julica, Emil, Cecilie, Hugo, Trine og Sebastian fra 'Ex on the beach' 8 (Fotos: Krestine Havemann / Warner Bros. Discovery)

Efter 'EOTB': Sådan går det med kærligheden for deltagerne

Nu giver deltagere en status på, hvordan det er gået med kærligheden, siden de kom hjem fra den græske villa.

I dag ruller sidste afsnit af 'Ex on the beach' sæson 8 over skærmen, og det er ikke mange par, der er blevet sprøjtet ud i denne omgang. Kun Julius og Bianca kan kalde sig kærester, og resten har ikke fået andet end venskaber og gode minder for pengene.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Kæmpe drama mellem 'Ex on the beach'-deltagere

Artiklen fortsætter under videoen...

Men hvordan er det så gået med at finde kærligheden, efter deltagerne har været med i knaldeprogrammet? Realityportalen har talt med dem for at gøre status på kærlighedslivet efter 'Ex on the beach'.

Det korte af det lange er, at det ikke er gået særlig godt for nogen af dem.

LÆS OGSÅ: 'Ex on the beach'-deltagere flytter sammen

Julica og Oliver havde noget kørende i villaen, men kærligheden braste kort efter, de ramte Danmark. Oliver har sidenhen fundet en kæreste, han skal flytte sammen med, men Julica, der var ganske eftertragtet i villaen, har endnu ikke fundet den heldige fyr.

- Jeg har desværre heller ikke fundet kærligheden herhjemme. Men ellers har jeg det faktisk rigtig dejligt. Jeg arbejder i København nu, og jeg har også fundet en lejlighed herinde, som jeg meget snart flytter ind i, fortæller Julica.

LÆS OGSÅ: 'Ex on the Beach'-fyr i krig med sønnens mor

Trine forsøgte at få kærligheden til at blomstre med flere forskellige fyre i villaen, men det lykkedes ikke. Hun fandt faktisk en fyr, efter hun kom hjem, men det holdt ikke i længden.

- Jeg har datet en, efter jeg kom hjem, som jeg blev rigtig glad for, men kærligheden braste desværre for nyligt. Så nu fokuserer jeg bare på mig selv, men er stadig åben for kærligheden, hvis den skulle dukke op en dag. Lige nu er jeg på jagt efter min drømmeelevplads som kontorelev, og så er jeg begyndt at kigge på lejligheder sammen med min søster i København for at komme lidt længere ind, hvor tingene sker, fortæller Trine.

LÆS OGSÅ: Uhh! Disse to 'Ex on the beach'-deltagere har datet

Cecilie og Hugo var noget af en turbulent historie at følge med i. De kunne aldrig blive enige eller forstå hinanden, og de havde begge svært ved at sætte ord på deres følelser. De datede heller ikke, efter de kom hjem fra Grækenland, og ingen af dem har endnu fundet kærligheden.

- Desværre har jeg ikke fundet kærligheden endnu, men jeg leder da. Jeg har det virkelig skønt og arbejder en masse, fortæller Cecilie.

- Det er ikke så ligetil med kærligheden, men hvis jeg finder den rigtige, så vil jeg virkelig gerne. Jeg håber da på, at jeg en dag finder en, der er sød og dejlig, men det er ikke så nemt, så jeg må kæmpe for det, så længe jeg kan. Ellers har jeg det godt, jeg er glad og hygger mig, fortæller Hugo.

LÆS OGSÅ: Aija reagerer på trekantsdrama efter 'Ex on the beach'

Emil forsøgte sig også med nogle forskellige piger i villaen, men havde ingen held med sig. Og det har han heller ikke haft siden.

- Jeg har sgu ikke lige held i kærligheden, så regner med at vinde i lotto snart. Ej, der skal en del til, før jeg får følelser for en pige eller skal synes, hun er lidt sødere end andre. Når det så en (meget) sjælden gang sker, kan man jo ikke forvente, at det er gengældt, så pt. sker der ikke så meget på den front. Men udover det går det sgu meget godt, jeg er kommet tilbage til hverdagen og render og hygger mig her, fortæller Emil.

LÆS OGSÅ: Paradiso er klar til 'Ex on the beach'

Sebastian havde noget af et dramatisk ophold i villaen, hvor han var eks til Emma. Hun var interesseret i ham, og han gengældte det ikke - men i lang tid havde han svært ved at fortælle hende det. Det var dog heller ikke målet med opholdet at finde en kæreste.

- Jeg fandt ikke kærligheden, men jeg deltog heller ikke i programmet for at finde “en”. Jeg deltog, fordi jeg ville have en oplevelse og hygge mig. Jeg har det godt, nyder livet og tilværelsen pt. med venner og familie, fortæller Sebastian.

LÆS OGSÅ: 'Ex on the beach'-deltager flytter for kærligheden