Efter dramatisk uge: Nu taler paradisoer ud

'Paradise Hotel'-deltagerne Anna og Christoffer kunne ikke sammen på hotellet. De mødes derfor i Danmark for at redde trådene ud.

Det skulle vise sig at blive noget af en uge på 'Paradise', hvor dramaen i den grad nåede nye højder.

Christoffer prøvede at kysse Freja, hvilket ikke faldt i god jord, Türker stak sin 'bro' Casper i ryggen og sendte Anna ud til fordel for Heidi, og så vendte Christoffer op og ned på det hele, da han trak sig fra spillet og dermed reddede Anna på målstregen. Efter episoden blev sendt, eskalerede endnu et drama:

Christoffer mener nemlig, at Casper, Tobias og Daniel udsatte ham for voksenmobning på hotellet, og at deres opførsel faktisk var grunden til, at han forlod 'Paradise'. På den anden side mener drengene, at Christoffer selv trak sig fra fællesskabet, og at der ikke var mere, de kunne stille op.

LÆS OGSÅ: DET SÅ DU IKKE PÅ TV: Derfor var 'Paradise'-Anna så irriteret på Christoffer

Man skulle ellers tro, at Anna, den mørkhårede fitnessbabe fra Kalundborg, var en af hovedårsagerne til, at Christoffer trak stikket. De to havde i den grad nogle kontroverser på hotellet, der gjorde det umuligt for dem at spille sammen som partnere. Derfor mødes de hjemme i Danmark for at tale ud om, hvad der gik så galt.

- Jeg føler, Anna behandlede mig rigtig skidt på hotellet og blev lidt af en kælling, forklarer Christoffer i det nyeste afsnit af 'Mit Paradiso Liv'. Og den opfattelse er Anna tilsyneladende enig i:

- Det var ikke fair, sådan som jeg opførte mig overfor Christoffer, siger hun.

LÆS OGSÅ: Frustreret Paradiso: Derfor gik det galt mellem os

Godt forhold i dag

På cafeen i København bliver deres manglende evne til at kommunikere taget op i forsøget på at lægge den dårlige stemning bag sig. Christoffer erkender for eksempel, at han godt vidste, han fik Anna op i det røde felt, mens Anna forklarer, at hun af en eller anden grund blev 'trigget', men altså stadig godt kunne lide Christoffer.

- Jeg savnede at sparre med dig og kunne læne mig op ad dig, siger Christoffer, og Anna medgiver, at de var gode til netop det de første tre dage, men at det gik galt derefter.

Realityportalen har tidligere talt med Anna, der kunne fortælle, at ekspartnernes forhold er helt anderledes i dag:

LÆS OGSÅ: CHOK: Reality-par er gået fra hinanden

- Vores forhold er faktisk blevet rigtig fint. Vi skriver nogle gange sammen om alt og ingenting over Facebook, og der er intet dårligt imellem os. Ingen sure mine og ingen, der bærer nag.

Se klippet fra 'Mit Paradiso Liv' nedenfor:

LÆS OGSÅ: ‘Paradise Hotel’s hotteste par ændrede planer i sidste sekund

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: ‘Ex on the Beach’-babes med i ‘X Factor’