Efter drama mellem Christel og Line Maria: Vennerne taler ud

Kæresteparret Mads Emil Andersen og Emilie Hoffmann sætter ord på dramaet mellem Christel og LM.

Man må virkelig sige, at Mads Emil Andersen og Emilie Hoffmann er kommet på noget af en opgave. De er nemlig venner med både Line Maria Busk og Christel Trubka, der i de seneste måneder har været omgivet af en del drama.

Dramaet startede, da Nicklaes Olsen var Line Maria utro med Christel, hvorefter parret gik fra hinanden. Dramaet fortsatte så, da LM i en story på Instagram bad Christel om at "mind her own fucking business"fordi hun havde udtalt sig om LM i en spørgerunde.

LÆS OGSÅ: Sarah Tiedt fortæller: Her blev jeg gravid

Der har efterfølgende være stille, indtil forleden hvor Christel afslørede, at hun havde fået en ny kæreste, og det var fine ord, det nye par fik med på vejen fra Mads og Emilie.

- Jeg synes, det er dejligt for hende, og han er også en super sød fyr, fortæller Emilie Hoffmann.

LÆS OGSÅ: Sejr afslører det bedste ved Louise

Har ikke set hende så meget

Hun er dog ikke lige så meget for at udtale sig, da snakken falder på dramaet mellem Christel og LM.

- Jeg holder mig udenfor, starter hun, hvorefter Mads vælger at svare:

- Vi prøver at holde os neutrale, for vi er venner med dem begge to. Vi har kendt LM i lang tid igennem Nicklaes (Olsen, red.) og Christel er vores gode ven nu, forklarer han og fortsætter:

- Nicklaes og LM er jo ikke sammen mere, så vi har ikke set hende så meget siden, og nu efter Christel har fået en kæreste, har vi heller ikke set hende så meget siden. Vi holder os neutrale, for vi kan godt lide dem allesammen, afslutter han.

LÆS OGSÅ: Nyt drama: Usympatisk, klam og ulækker