Efter dommen: Heidi tilbage på gaden og tigger

Heidi er igen begyndt at tigge for at tjene lidt ekstra penge til sig selv.

Tidligere på måneden faldt der dom i sagen mod ‘De unge mødre’-deltagerne Nadia Shila Petersen og Heidi Pedersen. De blev kendt skyldige i de fleste af de 73 forhold, de var anklaget for, og en enig domsmandsret besluttede, at Nadia Shila skulle straffes med seks måneders ubetinget fængsel, mens Heidi fik fire måneder ubetinget fængsel.

I går kom det frem, at Nadia Shila har valgt at anke sin dom, men det vides ikke, om Heidi har gjort det samme inden dagens deadline. Men sikkert er det, at de ikke frivilligt kommer hjem for at afsone dommen. De har det nemlig godt i USA, hvor de sammen med Nadia Shilas forlovede, Jeremy, og parrets fælles datter, Hope, bor uden fast adresse.

LÆS OGSÅ: Nadia Shila og Heidi: Derfor svindlede vi

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Heidi er tidligere dømt for bedrageri

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan komme med Nadia Shila og kæresten ud at tjene penge.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Nadia Shila er med i den nye sæson af ‘De unge mødre’

LÆS OGSÅ: Nadia Shila: Jeg kan ikke forestille mig at være i fængsel

Den unge mor har tidligere fortalt, at Jeremy har fået arbejde, men Heidi tjener stadig penge på at tigge. Det afslørede Nadia Shila på Instagram, da en følger ikke kunne forstå, hvorfor Heidi skal tigge, når den unge mor ifølge hende selv ikke mangler penge i øjeblikket.

- Det er min mors eget valg. Vi giver hende mad med videre, men andre ting som smøger og så videre må hun selv betale for. Det er ikke vores ansvar at forsørge min mor, skriver Nadia Shila, der har forsøgt at tale Heidi fra tiggeriet.

- Jeg har i øvrigt forsøgt at overtale min mor til at lade være med at panhandle (tigge, red.), men hun vil ikke. Jeg kan ikke tvinge hende til noget, slår hun fast.

I opslaget fortæller Nadia Shila desuden, at hun har forsøgt at overtale sin mor til at tage et arbejde. Det vil hun dog ikke, for hun klarer sig fint

- Det er nemlig det, jeg vil have hende til (at arbejde ligesom Jeremy, red.), men hun vil ikke. Men hun overlever fint på at panhandle, så det må jo være hendes bord. Vi giver hende mad hver dag, så må hun selv klare smøger, kaffe og så videre, skriver den unge mor.

LÆS OGSÅ: Princess Natascha åbner op om barnets far: Ja, vi er kærester

SE BILLEDET: Nu står han frem: Her er Natascha Lineas kæreste

Heidi: Jeg tigger ikke, men ...

I opslaget fortæller Heidi, at hun får masser af penge fra fremmede - blandt har en tilfældig bilist ifølge Heidi selv tidligere givet hende $1000 (godt 6500 kroner). Men hun slår fast, at hun ikke tigger, når hun sidder med det skilt, som du kan se på billedet over artiklen.

- Så nej, jeg tigger ikke. Jeg laver et statement (der på dansk kan oversættes til en meddelelse eller en erklæring, red.). Men jeg kender rigtig mange af dem, der kører der hver dag! Rigtig søde mennesker, skriver hun blandt andet og slår fast, at hun ikke står i vejkanten eller ude på vejen, men på et hjørne.

I kommentarfeltet bakker Nadia Shila desuden sin mor op, og hun slår fast, at flere organisationer blandt andet tigger i Danmark.

- Røde Kors og Red Barnet tigger i øvrigt også. De kommer ovenikøbet til folks døre med bøtter i hånden eller MobilePay fremme, skriver hun.

LÆS OGSÅ: Eksperter: Det sker der med Nadia Shila, hvis hun bliver dømt

LÆS OGSÅ: Nadia Shila og Heidi taler ud om dommen: Jeg er lidt ligeglad

På billedet herunder kan du læse hele samtalen mellem de to 'De unge mødre'-deltageren og følgerne.

#love #motheranddaughter #chubby #family #mygirl #california #losangeles #hollywood

Et opslag delt af Nadia Hope & Jeremy (@thegozdanfamily) den