Efter chok-brud: Nu reagerer Nicklaes

Til november ville parret ellers have kunnet fejre to års dag som kærester. Men sådan gik det ikke. 

Forleden kunne realitystjernen Line Maria Busk fortælle på Instagram, at hende og Nicklaes Johannes Olsen ikke længere danner par.

Efter annonceringen af bruddet har særligt Line Maria ærligt delt sine tanker om, hvor hårdt det er. Men lidt anderledes har det været for Nicklaes.

LÆS OGSÅ: 'Bachelor'-Casper er blevet single

Det har undret en del følgere, som ifølge den muskuløse realitystjerne har modtaget spørgsmål om, hvordan han kan være så glad og positiv efter bruddet. Det fortæller han i en story på Instagram, hvor han reagerer på folks undren.

- Det er mit arbejde (som personlig træner, red.). Jeg er nødt til at vise, at jeg har kontakt med mine klienter. De er nødt til at vide, at jeg arbejder med dem. Jeg er nødt til at vise dem, at jeg er glad, forklarer han.

LÆS OGSÅ: Mascha efter brylluppet: Derfor græd jeg ikke

- Jeg har stor respekt til Line Marias situation. Jeg ved godt, hun er rigtig ked det. Jeg er også ked af. Havde jeg ikke det her arbejde, havde jeg ikke lagt noget ud.

Bøn til følgerne

Det har sin pris at være et offentlig ansigt. For i samme story kommer Nicklaes med en bøn til sine følgere. Ifølge Nicklaes har flere følgere kommenteret på gamle billeder og forsøgt at lege detektiver.

- Please, lad være med det. Det er en svær periode for os begge to. Det kunne være nice, hvis folk respekteret det. Det er det værste at slå på med et menneske, det er, at folk tror, de har ret til at kommentere på en stor del af vores liv. Vi er begge to kede af, det skal være sådan. Det er en svær periode, siger han.

LÆS OGSÅ: WHAT: Teresa afslører stor beslutning

Line Maria og Nicklaes har virket meget seriøse omkring forholdet, hvor Nicklaes har fået tatoveret hele Line Marias ansigt på sit lår. De har sammen hunde Nala. De kom styrkede ud af programmet ‘Singletown’, hvor de ellers testede deres forhold af, og så har de hyppigt fortalt om deres planer for at få børn. Det vides ikke, hvorfor Nicklaes og Maria er gået fra hinanden.

LÆS OGSÅ: SE VIDEOEN: Mascha og Troels er blevet gift