Amanda og Mikkel fra 'Ex on the Beach' (Foto: Janus Nielsen)
Amanda og Mikkel fra 'Ex on the Beach' (Foto: Janus Nielsen)

Efter bryllup i Sunny Beach: Her er Mikkel og Amandas fremtidsplaner

Det viser sig, at parret ikke engang var kærester, da de blev gift.

Efter et par turbulente måneder, hvor Mikkel og Amanda slog op efter tre tilfælde af utroskab fra Mikkels side, slog parret tidligere på ugen fast med syvtommersøm, at de var sammen igen, da Mikkel friede til Amanda under en partyrejse til Sunny Beach, hvorefter de blev gift. På daværende tidspunkt ønskede parret ikke at fortælle, hvad der var op og ned i deres forhold, men nu tager Mikkel bladet fra munden.

LÆS OGSÅ: Amanda: Sådan var Mikkel utro

- Jeg friede til Amanda, fordi jeg ville vise hende, at jeg elsker hende, og fordi det ville være en sjov oplevelse. Vi er ikke forlovede her hjemme. Jeg spurgte hende, om hun ville være min kone i Sunny hvis du forstår, et Sunny-ægteskab gælder kun i Sunny, forklarer Mikkel og afslører, at de to ikke engang var rigtige kærester, da de blev gift.

- Vi havde været kærester i en uges tid, men vi blev officelt kærester i går. Vi havde sagt til os selv, at Sunny-turen skulle være med til at bevise ting overfor hinanden, vi har jo ses i lang tid, og vi valgte som at gå officielt med det, når vi kom til Danmark.

DET SÅ DU IKKE PÅ TV: Mikkel og Amanda indgik hemmelig aftale i 'Ex on the Beach'

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Mikkel ser Amanda have sex med en anden i første afsnit af 'Ex on the Beach'

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Amanda indrømmer: Har været bekymret for fremtiden

Kommer ikke til at være utro igen

Mikkel er jublende lykkelig over, at han har vundet Amandas tillid igen, og han er ikke i tvivl om, at denne gang kommer det til at blive anderledes, så Amanda har intet at frygte i forhold til utroskab.

- Jeg ved med mig selv, at det kun er Amanda, jeg vil. Det var svært, da vi kom hjem (fra 'Ex on the Beach', red) at vænne sig til alt opmærksomheden, men vi har begge fået mere ro på og fundet ud af, at vi ikke kan uden hinanden, fastslår Mikkel.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe åbner op: Eks døde af en overdosis

Selvom han gik på knæ for mindre end en uge siden, og de to altså indgik et bulgarsk ægteskab, så har de ingen planer om at flytte sammen indenfor den nærmeste fremtid og leve som mand og kone.

- Fremtiden er ikke helt fastlagt, men jeg regner med at studere serviceøkonom færdig i Vejle, da jeg ikke mangler meget, og så derefter flytte til København for at finde job indenfor servicebranchen, forklarer Mikkel.

Amanda bliver imellemtiden boende i København, hvor hun er født og opvokset, så parret kan se frem til fortsat at have et langdistanceforhold. Mikkel ønsker ikke at kommentere på, hvorvidt han går med tanker om at fri til Amanda her hjemme i Danmark også.

LÆS OGSÅ: Jonass efter analsex-konflikt: Vi boller stadig

Amanda: Vi har haft vores nedture

På sin Instagram har Amanda dog allerede tilføjet et ring-ikon og Mikkels navn i sin beskrivelse af sig selv, selvom de to kun er gift i Sunny Beach - og hun kvitterer også med en kærlighedserklæring til sin nye mand.

- Er så taknemmelig og glad for denne mand. Alt her på Instagram behøver fandeme ikke at være “perfekt”, og disse billeder og videoer beviser, at det er vi to heller ikke. Jeg kan være 110% mig selv i dit selskab skat, og er så glad for alle de positive ting du har bragt mig her i livet og på så kort tid! Du gør mig lykkelig og glad, og det det vigtigste. Glæder mig til fremtiden og flere minder! Vi har haft vores nedture, nu kan det kun blive god. My man. Jeg elsker dig, skriver Amanda til billederne, som kan ses i opslaget herunder.

LÆS OGSÅ: Utroskab, løgne og hævn: Vildt drama mellem 'Ex on the Beach'-stjerner