Efter brud med Robert: Nynne Larsen på antidepressiv

Ifølge Nynne Larsen er der særligt én grund til, at hun nu har fået konstateret PTSD.

Det var en mere rolig Nynne Larsen, som HER&NU mødte til 'Let røven'-arrangementet i Det Kongelige Teater, som satte fokus på prostatakræft.

LÆS OGSÅ: 'Landmand søger kærlighed'-par i medvind: Bryllup i det fri

Artiklen fortsætter under videoen med Nynne på den røde løber i november 2021.

Her åbnede hun op for, hvordan det går, efter hun for nyligt fortalte på sin Instagram, at hun har fået konstateret posttraumatisk stresssyndom (PTSD).

-  Jeg får antidepressiv, og så skal jeg starte til noget gruppeterapi mod PTSD, og så starter jeg også til  psykolog. Så det er et stort oprydningsarbejde, fortæller hun til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Anders og Torbens mareridt i Thailand: Alt gik galt

Og ifølge Nynne, er hun ikke tvivl om, hvad der har udløst hendes PTSD-diagnose.

- Det er forholdet til Robert. Det, der skete i sommer. Og hele vores daværende parforhold, fortæller hun til HER&NU.

Nynne og Robert Hansens parforhold var turbulent og i sommer eskalerede det, da det tidligere par endte i en voldsom episode på en ferie til Spanien. Parret var blevet slemt uvenner, og politiet måtte anholde begge parter. Efterfølgende gik de fra hinanden, og Nynne delte et billede af sit forslåede ansigt på de sociale medier.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Janni Ree mormor igen

Bebrejder ikke Robert

Men selvom det i følge Nynne er grundet hendes tidligere forhold til Robert Hansen, at hun nu har fået PTSD, så bebrejder hun ham ikke.

- Jeg tror ikke, jeg får noget ud af at bebrejde nogen for noget.  Ellers kommer jeg ikke videre, hvis jeg ikke fokuserer på mig selv, siger hun og fortsætter:

- Robert skal ikke få lov til at ødelægge mere, end han har gjort. Så jeg passer mit studie og min karriere, ellers bliver det endnu en sejr for ham og ikke en personlig sejr for mig, afslutter hun og fortæller, at hun forsøger at være optimistisk for fremtiden.

LÆS OGSÅ: 'Bagedyst'-vinder: Træt af folks spørgsmål