Efter brud med Asbjørn: Christel Trubka taler ud

Baben fra 2015's 'Paradise Hotel' har taget fat på et nyt kapitel.

Man må sige, at Christel Trubka har nok plads at boltre sig på. Hun har nemlig overtaget den lejelejlighed på 95 kvadratmeter, som hun den 1. april flyttede ind i sammen med Asbjørn Nielsen.

Men nu har hun den altså næsten helt for sig selv, for hun deler den med sin faste følgesvend, hunden Pablo.

LÆS OGSÅ: UH! Elvira smider BH'en

Det trives 'Paradise'-baben godt med.

- Jeg glæder mig helt vildt til at skulle have den for MIG SELV! Nu har jeg jo boet i den alene alt i alt i 17 dage, og det var lækkert! Så jeg tror, det er godt til både Pablo og jeg, siger hun til Realityportalen.

Christel nåede kun at bo i lejligheden i en lille måned med Asbjørn, før hun gjorde det forbi med ham. Parret forklarede dengang, at bruddet skyldes, at Christel og Pablo havde brug for at flytte for dem selv.

- Vi taler ikke sammen. Men jeg ønsker ham det bedste, siger Christel om forholdet i dag.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Se Linses kæreste

Selvom det var hendes beslutning dengang, var det ikke nemt.

– Jeg er selvfølgelig mega ked af det, det er jo aldrig særlig fedt. Jeg tror, at jeg har stresset så meget over, at vi skulle flytte sammen, plus nogle andre private ting, at jeg ikke har taget mig tid til at stoppe op og mærke ordentlig efter. Jeg holder stadig af Asbjørn, så det er mega hårdt. Det hele gik bare ikke, som vi havde håbet på, forklarede Christel dengang.

LÆS OGSÅ: CHOK! Årets 'Paradise'-vindere afsløret

Det er dog kun i en periode, at Christel gerne vil bo alene med sin hund, for efter et år med to forliste forhold, er det rart at puste ud.

- Det er ikke sådan, at jeg har brug for det (at være alene, red.), men det er bare et behov, jeg har lige nu, jeg vil gerne bare være mig selv, så er der nemlig kun Pablo & mig selv jeg skal tænke på, forklarer hun.

LÆS OGSÅ: WOW: Produktionen måtte afbryde date i ‘Bachelor’