Efter brud: Det skal Nora nu

Det er en ny fremtid, som Nora Tvede Thomsen går i møde.

Tirsdag kunne det tidligere ‘Paradise Hotel’-par Nora Tvede Thomsen og Andreas René Þorisson fortælle en trist nyhed til deres mange følgere. 

LÆS OGSÅ: CHOK! 'Paradise'-par er gået fra hinanden

Parret har nemlig valgt at gå hver til sit, efter de fandt musikken under optagelserne til den 18. sæson af ‘Paradise Hotel’. 

Men nu er kærligheden brast, og derfor skal Nora nu til at finde en ny hverdag uden den vanlige tosomhed. 

LÆS OGSÅ: Janni Ree: Han kunne ikke trække vejret

- Det, jeg har frygtet allermest ved alt det her, er at være alene. Ikke at have en kæreste. At skulle finde mig selv igen. Om jeg nogensinde vil få overskud tilbage og være glad. Hvem jeg egentlig er? Ja, en ny vane, hverdag og en ny uforudsigelig fremtid, skriver hun i en story på Instagram.

Helt uforudsigelig er fremtiden dog ikke. I samme omgang skriver Nora nemlig, at hun bliver boende i parrets fælles lejlighed, og Andreas flytter ud. Det betyder også, at hun derfor leder efter en ny roommate. 

LÆS OGSÅ: WOW: Mai Manniche smider tøjet på OnlyFans

Selvom det er hårdt for Nora at gå igennem et brud, så er hun taknemlig for de mange søde beskeder fra følgere, som hun modtager. Men særligt støtten fra én helt speciel person hjælper hende igennem krisen. 

- Min helt fantastiske mor er kommet hen til mig for at hjælpe med at få styr på lejligheden, skriver Nora og fortæller yderligere, at hun allerede har indkøbt nyt interiør til sit hjem. 

Kort inden parret gik fra hinanden, var planen at anskaffe sig en hundehvalp. Men den plan er selvsagt droppet, da det søde kræ skulle være et fællesprojekt, forklarer Nora.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: ‘MasterChef’ får nyt navn