Sarah, Ninos og Türker var i den grad klar til at byde de mange gæster, der bestod af venner, familie og forretningspartnere, velkommen til åbningsreceptionen af den nye Bronuts-butik i København (Foto: Anthon Unger)
Sarah, Ninos og Türker var i den grad klar til at byde de mange gæster, der bestod af venner, familie og forretningspartnere, velkommen til åbningsreceptionen af den nye Bronuts-butik i København (Foto: Anthon Unger)

Efter 'Bronuts' afslutning: Det skal jeg leve af nu

2021 har været hård mod realitystjernen, der nu er ved at finde frem til en helt ny plan for fremtiden.

Fredag blev der vendt op og ned på livet for Türker Alici og Ninos Oraha, da deres livsprojekt, den landsdækkende donutkæde Bronuts, gik konkurs. Det er ingen hemmelighed, at de to bedste venner har brugt næsten alle døgnets vågne timer på forretningen, og derfor er der nu et kæmpe følelsesmæssigt tomrum, der skal fyldes ud.

Artiklen fortsættes under videoen, hvor Ninos fortæller om sin deltagelse i 'Robinson Ekspeditionen'... 

LÆS OGSÅ: ‘X factor’-deltager viser sin krop frem: Skal jeg opereres?

Men der er også nogle penge, der skal tjenes, og nu fortæller Ninos, hvad han skal leve af det næste stykke tid.

- Heldigvis har jeg været så privilegeret at kunne spare op igennem mit tidligere arbejde som socialpædagog og fra Bronuts til at kunne leve, men vil også være ærlig at sige, at det rammer én hårdt psykisk, når man ikke har en fast indkomst, da jeg tydeligt kan mærke, at det også skaber utryghed og angst inden i mig, skriver den tidligere 'Robinson Ekspeditionen'-deltager i en insta story.

Ninos er uddannet socialpædagog, og han kunne sagtens søge job indenfor sit felt. Men lige nu er han ikke dér, hvor han har lyst til det.

Han beskriver sin situation sådan, at han står i en venteposition.

LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Landmand søger kærlighed’-deltager kørt galt

Jeg har det ikke godt

Ninos har altså en opsparing til at klare sig det næste stykke tid, hvor han ikke har en fast indkomst og et job at stå op til. Den livsstil har han det ikke godt med.

- Det er så sygt svært at starte sin mandag med at lave ingenting, når man er vant til at stå op til, at man "havde et arbejde". Altså waow, hvor er det hårdt!, skriver realitydeltageren.

LÆS OGSÅ: Geggo indrømmer: Lettet over fars død

2021 har i det hele taget været hård, da Ninos mistede sin far i efteråret. Dog har han også i år fået en kæmpe gave, som gør det hele lettere at håndtere. Den 6. september blev han og kæresten, Elife, som bekendt forældre til en lille pige, og den lille guldklump, Elia, er en hjælp til, at Ninos kan rejse sig efter konkursen og tabet af sin far.

- Hver gang jeg kigger på Elia, så glemmer jeg alt. Men det betyder ikke, at jeg har det godt, lyder det fra ham.

LÆS OGSÅ: Forsidefrue tvunget til at lukke sin forretning