Dybvads nedtur: Mistede 150.000 om måneden

Komikerens indtjening har taget et stort dyk.

Tobias Dybvad har tidligere haft knas med økonomien, og nu er der igen problemer for komikeren, der blev kendt for sit tv-program 'Dybvaaaaad!'. Hans seneste regnskab er en blodrød fortælling om, at træerne ikke vokser ind i himlen for Dybvad.

I 2015 styrtdykkede hans indtjening fra 3.068.244 kroner til kun 1.258.745 kroner sidste år. En nedgang på 1.809.499 kroner - eller hvad der svarer til lidt over 150.000 kroner om måneden. Det betyder, at egenkapitalen i hans firma nu er i minus med 588.482 kroner.

Dybvad betegner da også resultatet som utilfredsstillende, men påpeger at der er bedring på vej:

– I det kommende regnskabsår vil der ske betaling af et betydelig beløb i provenu af tv-produktion, der vil refinansiere kapitalen, skriver Tobias.

LÆS OGSÅ: Dybvad afslører: Disse realityprogrammer elsker jeg

Ikke første gang

Tobias Dybvad har før været ude for, at økonomien drillede. For knap to år siden fortalte han om en ferie i Filippinerne, der ikke gik som planlagt:

- Min kæreste var gået fra mig, og tre dage inde i ferien fik jeg at vide, at de ville lukke programmet, hvilket lagde et kæmpepres på min skattegæld. Jeg bad Christian Fuhlendorff om at overføre nogle penge, men Western Union havde lukket, så jeg havde tre dage, hvor jeg var helt ude af den. Jeg var grædefærdig. Min tåbelige adfærd havde indhentet mig, sagde Tobias til mx.dk.

Artiklen er oprindeligt bragt i Her&Nu. 

LÆS OGSÅ: DR fyrer 'X Factor'-vært'

SE BILLEDERNE: Malou Stella er blevet fitness-babe

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.