(Foto: TV2 Zulu)
(Foto: TV2 Zulu)

Dybvads grunde til ikke at slå Amalie

På 60 sekunder lister Tobias Dybvad 12 grunde til, at man ikke må slå på Amalie, se dem her og få et godt grin.

I første afsnit af ’Dybvaaaaad!’ gav komikeren Tobias Dybvad realityparret Peter og Amalie tørt på. Her tog han fat i sagen, hvor Peter fik en dom på 40 dage med fodlænke, som han blev idømt for at have slået kæresten Amalie, selvom hun trak sin anklage tilbage.

LÆS OGSÅ: Komiker elsker reality

Og komikeren Tobias Dybvad, som kender Amalie fra ’Vild med comedy’, hvor han var hendes coach, er ikke bleg for at drive lidt gæk med reality-pigen. Derfor sagde han i første afsnit af ’Dybvaaaaad!’, at man ikke må slå Amalie, og det er der mange grunde til.

Han skød dermed sit faste element med ”60 sekunder til at liste noget” med 60 sekunder, hvor han giver årsager til, at man ikke må slå Amalie. Det bliver til hele 12 grunde til, at man ikke må slå på Amalie – se dem her:

- Man slår ikke Amalie, for hun bliver ikke klogere af det – i har set Brian Nielsen

- Ekkoet kan springe dine trommehinder

- Du får en voldsdom,

- Det giver politiet medietid

- Det giver Amalie medietid

- Det giver hendes mor medietid

- Man slår ikke børn, jamen Amalie er ikke noget barn, jo inde i hovedet. Så hvis du skal bolle Amalie, bliver det ikke i hovedet, dit pædofile svin!

- Du slår ikke Amalie, fordi du får make-up på knoerne

- Du risikerer også, at hun bukker sig, så du rammer kameraet – det gør herre-naller

- Det er også tarveligt, for hvis du løfter din knytnæve, så når hun lige at glæde sig til at blive fistet

- Og så er det også lettere at vente på, at hun svømmer ind i noget.

- Du slår ikke Amalie, fordi du bliver fyret som hendes coach i ’Vild med Comedy’, jeg var hendes coach i ’Vild med comedy’, uddyber Dybvad til slut.

Se hele Dybvads 60 sekunders joke her

Det hele er selvfølgelig sagt med et glimt i øjet. Programmet, som man kan se fjerde afsnit af på mandag, er nemlig ugens reality-tjek. Her tugter komikeren reality-deltagerne, fordi han elsker dem.

Se ham elske igennem, når han hver mandag kl. 21.40 på TV 2 Zulu griller ugens reality-kendisser for deres seneste eskapader. Ingen kan føle sig sikre, når de først er kommet i kløerne på den skarpe komiker.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.