Foto: Janus Nielsen
Foto: Janus Nielsen

Droppet for åben skærm: Hun ville have mig igen, da vi kom hjem

Det kom som et chok for Wetter, da han blev droppet i 'Bikini Island'. Men han slår fast, at han aldrig havde følelser for Nanna.

I aftenens premiere af 'Bikini Island' kunne du opleve, hvordan Kasper Wettergren - i programmet kendt som Wetter  blev droppet for åben skærm.

- Det kom som et kæmpe chok, for det havde jeg overhovedet ikke regnet med. Det er jo aldrig sjovt at blive droppet for åben skærm, men jeg tager det ikke så tungt, fortæller Wetter til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: ‘Bikini Island’-deltager: Voldsdom kostede mig ‘Paradise Hotel’-eventyr

Nanna var bare tidsfordriv

Det var ikke tabet af Nanna, der rystede Wetter. I stedet var han mere rystet over, at Nanna kunne opføre sig på den måde, for sådan havde hun aldrig været før.

- Men det havde intet med følelser at gøre. Jeg har aldrig haft følelser for Nanna - hun var bare tidsfordriv, men jeg havde virkelig ikke set det komme. Det var chokerende. Det er dét, der ramte mig mest.

- Men jeg tror også, at hun havde fået besked på at være lidt hårdere, fordi vi var på tv. Hun var i hvert fald ikke sur, da vi kom hjem. Der ville hun gerne være sammen med mig igen, men jeg måtte fortælle hende, at det altså ikke kom til at ske, slår Wetter fast.

GALLERI: Her er de HOTTE ‘Bikini Island’-deltagere

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.