Dropper studiet for 'X Factor'

'X Factor'-deltageren Hiba har taget orlov fra sin kandidatuddannelse, så hun kan fokusere på musikken. Hvis alt går rigtigt, så vender hun slet ikke tilbage til skolebænken.

Blandt deltagerne til liveshows i 'X Factor' finder man dj Martin Jensens solist over 23, Hiba Chelade.

Før hun kom med i 'X Factor' var hun en ganske almindelig studerende, der lagde sangvideoer op på sin Instagram og brugte dagen på sin kandidatuddannelse i pædagogik på Syddansk Universitet.

LÆS OGSÅ: Lise Rønne afslører nye detaljer: Derfor bliver jeg 'X Factor'-vært

Men nu hvor Hiba er gået videre til liveshows, så har hun besluttet sig for at udnytte sit momentum til at gå benhårdt efter drømmen om en musikkarriere.

- Jeg har besluttet mig for at sætte min kandidat på standby. Det har jeg altid været en drøm for mig at gøre noget ud af musikken og få en karriere indenfor det, og nu hvor 'X Factor' ligesom baner vejen frem for mig, så tager jeg 100% den chance, forklarer Hiba til HER&NU.

Hiba repræsenterer den nye dommer Martin Jensen i 'X Factor'

'X Factor'-dommer Martin Jensen og hans solist Hiba Chelade (Foto: Lasse Lagoni)
'X Factor'-dommer Martin Jensen og hans solist Hiba Chelade (Foto: Lasse Lagoni)

LÆS OGSÅ: TV 2 melder ud: Flere ændringer i ‘X Factor’

Orlov - måske for evigt

Derfor er hendes fulde fokus nu på at komme videre i 'X Factor' og suge al den viden til sig, hun kan fra hendes dommer Martin Jensen.

- Jeg har snakket med dem fra Syddansk Universitet om at få orlov, så lige nu er den ingen eksaminer og ikke noget undervisning for mig, fordi jeg bruger tiden på 'X Factor', forklarer Hiba og tilføjer med et grin, at administrationen på universitetet også er ret spændte på hendes deltagelse.

LÆS OGSÅ: Ung mor underrettet til kommunen efter 'Luksusfælden'

- Det gode er jo, at jeg altid kan tage min kandidatuddannelse, men jeg får ikke en chance som 'X Factor' igen. Jeg har jo altid muligheden for at komme tilbage på studiet - hvis jeg kommer tilbage til det, siger Hiba med et grin.

Indtil videre har hun nemlig ikke nogen plan for, hvornår hun skal færdiggøre sine studier, men hun tager det, som det kommer og hvis alt går vel, så får hun en musikkarriere i stedet.