Droppede ud for ‘Ex on the Beach’: Nu prøver hun igen

Snart genoptager Justina sin ungdomsuddannelse. Men måske må hun droppe ud endnu en gang, for det tyder på, at hun også dukker op i den femte sæson af 'Ex on the Beach'.

Vi lærte 19-årige Justina Judyte at kende, da hun dukkede op af den græske rivieras azurblå hav og trådte ind i 'Ex on the Beach'-villaen i fjerde sæson af knaldeprogrammet.

Men det var bestemt ikke gratis at deltage i programmet for Justina.

- Jeg gik jo på gymnasium førhen, men så på grund af 'Ex on the Beach', så valgte jeg at droppe ud for at være med, afslører Justina til Realityportalen.

Herunder kan du se et billede fra Justinas tid i 'Ex on the Beach'-villaen i sæson fire

I 'Ex on the Beach' fandt Justina og Emma ud af, at Justina havde været sammen med både Mark og hans bror Jonas (Foto: Dplay)
I 'Ex on the Beach' fandt Justina og Emma ud af, at Justina havde været sammen med både Mark og hans bror Jonas (Foto: Dplay)

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe om kæresten: Vi holder nok ikke

I skole igen

I dag arbejder Justina på en restaurant og i en isvogn. Men snart kalder skolebænken igen, så hun kan få gjort sin ungdomsuddannelse færdig.

- Her den 12. august starter jeg på HF i Frederiksberg. Så nu prøver vi igen og håber det lykkes, smiler Justina.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen chokerer: Får lavet hele ansigtet om

Dog er der noget, der kunne tyde på, at Justina måske atter en gang må droppe ud af uddannelsen, for det kunne lyde som om, hun dukker op i den næste sæson af 'Ex on the Beach' også.

Med i femte sæson?

Mens 'Ex on the Beach'-veninden Louise Balling svarede prompte nej på spørgsmålet om, hvorvidt man kommer til at se hende i den femte sæson af knaldeprogrammet, så gav Justina et lidt mere vævende svar på spørgsmålet, da Realityportalen mødte de to realitybabes i weekenden.

- Det synes jeg, I bare skal vente og se, lød det fra Justina.

Herunder kan I se et billede af Louise og Justina fra i weekenden, hvor Realityportalen mødte dem til 'Ex on the Beach'-fest

Louise og Justina holdt godt fast i hinanden til 'Ex on the Beach'-havefesten. De var nemlig ikke meget begejstrerede for at skulle feste med henholdsvis Victor og Mark på grund af deres skuffende flirts med fyrene (Foto: Janus Nielsen)
Louise og Justina holdt godt fast i hinanden til 'Ex on the Beach'-havefesten. De var nemlig ikke meget begejstrerede for at skulle feste med henholdsvis Victor og Mark på grund af deres skuffende flirts med fyrene (Foto: Janus Nielsen)

LÆS OGSÅ: GALLERI: Så VILD var Nicklaes’ ‘Ex on the Beach’-fest

Og på spørgsmålet om, hvad Justina tænker om, at den femte sæson skal optages et sted i Danmark, så lyder hendes svar da også til at pege på, at det ikke er helt utænkeligt, at hun dukker op i 'Ex on the Beach' endnu en gang:

- Jeg havde bestemt håbet på, at det havde været i udlandet, fordi Danmark er bare lidt nedern. Men nu må vi jo se, hvordan det hele bliver!

LÆS OGSÅ: Bendtner afslører: Jeg vil starte på denne uddannelse

Fremtid som politimand

Selvom Justina meget gerne vil deltage i mere reality, så har hun også ambitioner for sin fremtidige karriere uden for tv-skærmen.

- Inderst inde vil jeg gerne på Politiskolen. Jeg synes, det er et spændende job, og jeg har meget svært ved at være tilpas i og falde til ro på en arbejdsplads. Der skal hele tiden ske noget nyt, og det føler jeg, der bare sjældent sker på de forskellige arbejdspladser, så derfor vil jeg hoppe ud i noget, der er lidt mere spændende, forklarer Justina om fremtidsdrømmene.

LÆS OGSÅ: Nik fra Nik & Jays lillebror springer ud som musiker

LÆS OGSÅ: HOT NEWS! ‘Paradise’-Julie afslører: Kærester med barndomsveninde