Regnbueforældrene Silas Holst, Louise Mahnkopf og Johannes Nymark (Foto: Peter Hauerbach).
Regnbueforældrene Silas Holst, Louise Mahnkopf og Johannes Nymark (Foto: Peter Hauerbach).

Drømmen er gået i opfyldelse: Flytter i nyt regnbuehus

Silas Holst og Johannes Nymark har købt et nyt regnbuehus med plads til hele familien.

Johannes Nymark, 35, Silas Holst, 38, og deres veninde Louise Mahnkopf, 37, har sammen børnene Maggie My og Bob Jones. Siden bruddet mellem Johannes og Silas i 2017 er pladsen i regnbuefamilien blevet for trang, da både Silas og Johannes har fået ny kæreste, og derfor tog familien i slutningen af 2020 en stor beslutning om at sælge regnbuehuset.

Siden familiens 186 kvadratmeter store rødstensvilla i Brønshøj blev solgt i starten af januar, har familien været på udkig efter det rette hus, og nu er handlen faldet på plads.

LÆS OGSÅ: Homoseksuel landmand i 'Landmand søger kærlighed'

- Status er, at vi har fundet et sted, hvor vi kan fortsætte med at være rigtig tæt på vores børn, men hvor jeg samtidig også kan få lov til at være sammen med min kæreste, så det er rigtig dejligt. Det kommer til at spare os for en masse organisatorisk arbejde, fortæller Johannes til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Silas Holst og Caroline Fleming støtter hinanden

Familien kan overtage huset indenfor det næste halve år.

- Huset er bygget, men der skal laves lidt om, forklarer Johannes, der den 11. april er aktuel i Kanal 5 programmet 'Over Atlanten'. I programmet, som optages ude midt på Atlanterhavet, har Johannes haft tid til at reflektere over de ting, der giver værdi i livet.

- Jeg kunne mærke, at jeg gerne vil bruge meget tid med min familie og mine børn og ikke kun lade hele livet være arbejde, fortæller han.

LÆS OGSÅ: ENDELIG! Nu kommer 'Over Atlanten'

Johannes Nymark i 'Over Atlanten'. (Foto. Discovery Networks Danmark.)
Johannes Nymark i 'Over Atlanten'. (Foto. Discovery Networks Danmark.)