Dramaet fortsætter: Nadia Shila svarer igen på Heidis beskyldninger om vold

Luften er iskold mellem mor og datter, og beskyldninger og fysisk og psykisk vold flyver mellem dem.

Heidi Pedersen satte tidligere på ugen gang i et drama, da hun gik på Instagram og rasede ud mod datteren Nadia Shila Petersen og hendes mand, Jeremy. Dramaet endte med, at 'De unge mødre'-deltageren slog hånden af sin mor, og Heidi er derfor på egen hånd i USA nu.

Heidis kritik mod Nadia Shila og Jeremy stoppede dog ikke der. Kort efter fulgte hun op med et opslag, hvor hun beskyldte Jeremy for at være voldelig mod Heidi og familiens hunde. Heidis Instagram-profil er privat, men Realityportalen har fået lov til at bruge opslaget.

- Jeg er færdig med at holde mund. Nadia og Jeremy opfører sig som om, de er perfekte, og jeg er lorten i bageriet, starter hun opslaget, der siden er blevet fjernet fra Instagram igen.

LÆS OGSÅ: Nadia Shila: Min mor er ikke udviklingshæmmet, men …

LÆS OGSÅ: Nadia Shila er bekymret for sin mor: Hun ved ikke, hvad hun laver

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Nadia Shila fortælle, om Heidi er udviklingshæmmet.

LÆS OGSÅ: Ung mor faldt om: Jeg troede, jeg var døden nær

LÆS OGSÅ: Linse jubler: Jeg har fundet en mand

"Nadia er gift med en voldelig mand"

Det oprindelige drama startede, fordi Nadia Shila ifølge Heidi var sur over, at moren gerne ville blive ved en ven i nogle dage. Men Heidi slår i opslaget fast, at der er en god grund til, at hun ikke vil være derhjemme.

- En af grundene til, at jeg flygter hjemmefra, er fordi Nadia er gift med en voldelig mand. Nej, han er ikke voldelig over for Nadia eller baby, men han er voldelig over for mig og hundene, skriver hun.

Ifølge Heidi har Jeremy flere gange sparket hende og sparket en stor ventilator på hende, mens han også har smidt ting i hovedet på hende. Derudover skulle han flere gange have kastet familiens hunde gennem soveværelset og haven, mens han også har kvalt den ende hund op mod væggen og efterfølgende kastet den væk.

- Han siger ikke to ord til mig i løbet af dagen, men han ignorerer mig, medmindre han kommenterer på ting, jeg ikke har gjort. Han sidder på bilnøglen, og han nægter at vise mig regninger, som han vil have, at jeg skal betale til. Han slæber sin egen fan (ventilator, red.) ind i soveværelset, når han går, for den vil han ikke dele. Og han styrer tv'et. Det er 100 procent min hverdag i det hus. Og derfor har jeg brug for en pause af og til, skriver Heidi også.

CHOK: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne afbryder forlovelsen

LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester, vi boller bare

Nadia: Jeg er dybt chokeret

På Instagram fortæller Nadia Shila, at flere af følgerne har sendt hende billeder af det omtalte opslag. Og den unge mor kan på ingen måde genkende det billede, som Heidi tegner af hjemmet.

- Jeg må ærligt sige, at jeg er dybt chokeret! Først og fremmest har min mand aldrig rørt min mor, lige på nær da han kastede en taske efter hende (i DR3-programmet' Hjemløs på Instagram', red.), og så skubbede han hende væk, da hun kylede en pakke bleer i fjæset på ham.

- Men han har aldrig rørt vores hunde. Aldrig. Hvis han havde, ville jeg havde været gone. Der har været navne-skænding fra begge parter. Hun kalder ham systematisk for stupid og asshole, og han svarer igen med bitch. Jeg er chokeret, virkelig. Og han har heller aldrig rørt Hope eller mig, skriver 'De unge mødre'-deltageren.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Hun afløser Sarah Louise i ‘Forsidefruer’

LÆS OGSÅ: Nadia Shila i stort skænderi med sin mor: Jeg tilgiver hende ikke!

'De unge mødre'-deltageren har tidligere fortalt, at Jeremy blandt andet har været i fængsel for partnervold mod en ekskæreste. Efterfølgende har han fået hjælp til at styre sin vrede, og det har ifølge Nadia Shila virket. I kommentarfeltet fastslår hun flere gange, at Jeremy aldrig har været voldelig over for hverken hende, hundene eller Heidi.

- Hvis min mand var voldelig, var jeg skredet, that's it. Jeg har spildt tid på ét voldeligt forhold før, og det gider jeg ikke igen. I øvrigt så er der langt flere ressourcer til voldsramte end almindelige, så hvorfor hvorfor skulle jeg bruge min tid på et voldeligt forhold? skriver hun og slår over for en følger fast, at det ikke er vold at kaste en taske efter en.

- Hvor er det han yder vold? Har du aldrig kastet en taske eller anden genstand efter nogen? I så fald må jeg give dig en stor medalje.

LÆS OGSÅ: Hjemmegående ung mor afslører: Dét får jeg fra kommunen

LÆS OGSÅ: Dansk realitypar er gået fra hinanden: Vi taler ikke længere sammen

"Luder og narkoluder"

Ifølge 'De unge mødre'-deltageren er det ikke hende og Jeremy, der starter skænderierne i hjemmet. Det er i stedet Heidi selv.

- Først og fremmest har han ikke lagt hånd på min mor. Han har én gang kastet en taske i hovedet på hende, og det er ret godt klaret taget hans baggrund i betragtning! Hun har kastet bleer i fjæset på ham og kaldt ham stupid, idiot, bitch, nar med videre. Hun forsøger bevidst at provokere ham til det punkt, hvor han eksploderer - det samme med mig, skriver Nadia Shila.

- Når jeg én gang beder hende stoppe, forventer jeg, at hun i respekt stopper, så jeg ikke når til mit kogepunkt. Det gør hun bare ikke. Hun bliver ved og ved og ved og ved.

LÆS OGSÅ: Deltager raser mod ‘De unge mødre: Det passer ikke!

LÆS OGSÅ: Amalie overvejer at droppe ‘Forsidefruer’: Jeg føler mig trådt på

Den unge mor fortæller i kommentarfeltet, at Heidi engang har kastet en hammer efter Nadia Shila og søsteren, og igennem hele barndommen har Heidi kaldt dem og andre for en masse grimme ting.

- Helt seriøst, hvordan tror du, det er for en pige på 7 år at blive kaldt luder og narkoluder? Eller at blive kaldt for en luder, fordi man som 17-årig finder en kæreste? Du har ingen idé om, hvilke ting min mor har kaldt mig igennem min opvækst, skriver Nadia Shila og fortsætter:

- Og helt ærligt, så vil jeg hellere have, at han (Jeremy, red.) kaster en taske efter hende, end at han går hen og smækker hende en. Men jo, min mor er ufattelig god til at stille sig i offerrollen. Hver gang min mormor ikke gav hende penge, var min mormor en fucking luder og en dum so. Når min mormor så gav efter, så slikkede hun hende i røven med den store tunge. Min søster er utallige gange blevet kaldt møgluder og møgso ligesom mig.

LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Keeping Up With the Kardashian’-stjerner skal skilles

LÆS OGSÅ: Amalie: Derfor er jeg blevet gravid

Heidi: Nadia Shila er en god mor

Realityportalen har været i kontakt med Heidi, der ikke ønsker at uddybe Instagram-opslaget.

- Nadia tager handling, og det gør jeg også. Jeg vil og kan ikke sige mere lige nu. Men der bliver taget hånd om det, slår hun fast.

Efterfølgende har hun dog lagt et nyt opslag på de sociale medier, hvor hun slår fast, at hun ikke frygter for barnebarnets helbred.

- Nadia er en god og kærlig mor for Hope, og hun trives i bedste velgående, hvilket bekræftes af hendes børnelæge. Hvis jeg var bekymret med hensyn til Hope, ville jeg reagere. De sammenstød, jeg har haft med Jeremy, har været udenfor Hopes høre- og synsvidde, og Jeremy er tilmeldt anger management (vredeshåndtering, red.), så han arbejder på sit temperament, skriver Heidi og slår fast, at hun nu vil finde sit eget sted at bo.

LÆS OGSÅ: Svindler Nadia Shila igen?

LÆS OGSÅ: Efter hjerneblødningen: Sådan har Nadia Shilas datter det

Herunder kan du læse opslaget, som Nadia Shila har lagt på Instagram:

LÆS OGSÅ: Nadia Shila afslører: Så mange søskende har min datter

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Heidi er tidligere dømt for bedrageri