Det var en nedtrykt og udstødt Gøtte, der dukkede op til årets finalefest i 'Robinson Ekspeditionen'. (Foto: Janus Nielsen)
Det var en nedtrykt og udstødt Gøtte, der dukkede op til årets finalefest i 'Robinson Ekspeditionen'. (Foto: Janus Nielsen)

DRAMA til 'Robinson'-fest: Gøtte i tårer

Det var en forvandlet Gøtte, der dukkede op til finalefesten på 'Robinson Ekspeditionen' i dag.

Det har været en dramatisk sæson i årets 'Robinson Ekspedition', hvor det især er gået hårdt ud over deltageren Gøtte Fransson, der har måttet høre på meget kritik fra både seerne og de andre deltagere.

Og der var bestemt ikke mindre drama, da hele 'Robinson'-holdet i dag mødtes til finalefest på hotellet Nimb i Tivoli. Her var det en forvandlet Gøtte, der var mødt op. Smil og højt humør fra premiere-festen tidligere på året var i dag udskiftet med en nedtrykt og udstødt Gøtte, der flere gange brød ud i tårer og måtte trøstes af manden, Stefan.

Allerede før de mødte op til aftenens finalefest, har der været problemer mellem deltagerne. Det afslører Mark Bøgelund over for Realityportalen.dk, da vi møder ham til aftenens festligheder.

- Vi mødtes alle på Scandic Sydhavnen for at drikke lidt inden, og der kom hun hen og takkede mig for den fine besked, hvor jeg havde kaldt hende og Stefan 'forfærdelige'. Og jeg måtte bare indrømme, at jeg synes, at de er nogle forfærdelige mennesker. Og det er bare min mening, siger han.

- Men der er ingen af de deltagere, jeg har snakket med, der kan lide dem. Og sådan er det bare. Jeg synes, det er synd for deres børn, at de skal høre for det her. Men det er altså bare min mening, fortsætter han.

Realityportalen.dk arbejder i øjeblikket på at få en kommentar fra Gøtte til årets finalefest.

LÆS OGSÅ: Seerne hader ‘Robinson’-Gøtte: Truet på livet

LÆS OGSÅ: ’Robinson’-Gøtte forarget over TV3: Vi var åbenbart bundnaive

LÆS OGSÅ: CHOK i ’Robinson’: Gøtte giver op

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.