Foto: TV2
Foto: TV2

DRAMA: Katerina Pitzner rejser til Dubai for at forhindre bryllup

I desperation rejser Katerina Pitzner til Dubai for at forhindre datteren i at gifte sig.

I det nyeste afsnit af 'Diamantfamilien' på TV 2 er der dømt stort familiedrama. Katerina og Thalia Pitzner har besluttet sig for at rejse til Dubai for at tage en alvorssnak med Elvira. De er nemlig voldsomt bekymrede.

- Jeg er ved at pakke min kuffert, da der er opstået en nødsituation i familien. Thalia og jeg skal på operation 'red Elvira'. Det er ret alvorligt. Vi har mistanke om, at hun vil gifte sig i Dubai med sin kæreste, som hun har kendt i 4 måneder, lyder det fra Katerina Pitzner, som fortsætter:

- Det er vanvittigt. Han kommer fra en helt anden religion, kultur og baggrund, og derudover er hun i gang med at indgå ægteskab i et muslimsk land, hvor der er helt andre regler.

LÆS OGSÅ: ‘Stormester’ er tilbage: Her er alle de nye deltagere

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Amalie og Jackie fortæller om den nye sæson Forsidefruer... 

Afslår anklage om rasisme. 

I forbindelse med udgivelsen af det nye afsnit har et lille antal seere konkluderet, at Katerina Pitzner er imod Elviras kæreste og muslimske mænd generelt. Men det er ikke tilfældet.

-  Det er en både forkert og ignorant anklage. Jeg er imod alt, der er ekskluderende og lovgivning med særregler for det ene køn frem for det andet, skriver den ukronede diamantdronning om Dubai i et opslag på Instagram.

LÆS OGSÅ: TV-kendis blev tilbudt fastansættelse for Sex

I dag bor Elvira efter sigende stadig i Dubai og er kæreste med Milad, men de er ikke gift.

Læs hele Katerina Pitzners Instagramopslag herunder, og se hvordan det går på rejsen til Dubai i 'Diamantfamilien' på TV 2.