DR genskaber ikoniske scener fra ‘Paradise Hotel’ med gamle deltagere

Realityprogrammer kan få deltagerne til at gøre de mest vanvittige ting. I et nyt program kigger deltagerne tilbage på de ting, der er sagt og gjort.

Hvem husker ikke scener fra 'Irritationsdysten', 'Dødsmasken', hvordan Peter Birch fik navnet 'Ulven Peter', og da Amalie Szigethy kaldte Stina for en russisk roulette?

I et nyt program 'Vi spiller spillet - realityen der formede dig' har DR2 genskabt nogle af de mest ikoniske scener fra 'Paradise Hotel', og scenerne udspiller sig af deltagerne selv. Med et manuskript fra dengang skal tidligere 'Paradise' deltagere genindspille de største tv-scener fra hotellets tid.

LÆS OGSÅ: Christel kommenterer på Teiturs nye flirt

Vi spiller spillet - realityen der formede dig (Foto: Thomas Gerhardt, André Blinkilde)
Vi spiller spillet - realityen der formede dig (Foto: Thomas Gerhardt, André Blinkilde)

Der er stor gensynsglæde hos Jeanette Dzienis og Pernille Nygaard, da de mødes i DR's kulisser for første gang siden deres ophold i Mexico, hvor de to piger mildest talt var hinandens største fjender. Men mange år er gåden siden sæson 8 i 2012, og de to finder glædestårerne frem, da de ser hinanden.

LÆS OGSÅ: Pernille Nygaard: Sådan er situationen med min datter i dag

Da både Pernille og Jeanette var med i 'Paradise Hotel' bad produktionen de to piger om at udpege den mest irriterende på hotellet - de pegede på hinanden. De blev derfor indespærret på solo, indtil den ene gav op. Et døgn nåede de to deltagere at være isoleret fra de andre deltagere, før Pernille gav op. Inden da var der blevet revet i hår, kastet med vand, smurt solcreme i hinandens ansigter, og de havde begge kastet deres grimmeste verbale gloser efter hinanden.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-par afslører kønnet

Vi spiller spillet - realityen der formede dig (Foto: Thomas Gerhardt, André Blinkilde)
Vi spiller spillet - realityen der formede dig (Foto: Thomas Gerhardt, André Blinkilde)

- Man ville være en, man husker, for det vil produktionen gerne have, fortæller Jeanette i programmet om den scene, der tog overhånd, men som begge piger er enige om var en del af gamet.

Og det er netop DR's ønske med programmet - at få deltagerne til at reflektere over, hvad programmet pressede dem ud i. Med citater fra produktionsholdet bag 'Paradise Hotel' får seerne et indblik i reality-tv på en helt ny måde.

LÆS OGSÅ: Anna Seneca åbner op om fødslen

Amalie Szigethy vil ikke møde de andre

Amalie Szigethy fra sæson 6 er også med i DR's nye program, men hun ønsker ikke at møde de andre deltagere fra dengang. Amalies mest ikoniske scene fra 'Paradise Hotel' er klippet, hvor hun kalder Stina for en russisk roulette. Amalie vidste ikke, hvad det egentlig var, og alle de andre deltagere - bortset fra Peter - gik til angreb.

- Jeg er ikke flov over, at folk husker mig fra 'Paradise Hotel'. Jeg ville være kendt, og det blev jeg jo, fortæller Amalie i programmet.

LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy har dårlig samvittighed over dette klip i ‘Forsidefruer’

Amalie er i dag en af fruerne i 'Forsidefruer' på TV3 og lever af at være influencer og tv-personlighed, og selvom Amalie husker 'Paradise Hotel' for en god tid, så husker hun den aften med den ikoniske scene som meget ubehagelig.

- Jeg får rigtig ondt af mig selv, og jeg får lyst til at hjælpe 18-årge Amalie, der sidder der. Jeg kan huske det, som var det i går. Det var jo mobning, fortæller Amalie i programmet på DR om det ikoniske klip fra 'Paradise Hotel'.

LÆS OGSÅ: Har du også undret dig? Derfor er Gunnvør ikke med i ‘Forsidefruer’

Philip og Lenny genskaber 'Dødsmasken'

Det kom som et chok for mange, da Philip May smed sin bedste kammerat Lenny Phil ud af 'Paradise Hotel' sæson 13. De to kammerater skal derfor genspille scenen fra dengang.

- Det er afsnit 32, hvor Lenny får et fly hjem til Danmark, siger Philip meget stålfast i programmet, da han ser rekvisitterne af masker ligge på sengen.

Vi spiller spillet - realityen der formede dig (Foto: Thomas Gerhardt, André Blinkilde)
Vi spiller spillet - realityen der formede dig (Foto: Thomas Gerhardt, André Blinkilde)

LÆS OGSÅ. Lenny åbner op om psykisk lidelse: Jeg er på grænsen til den lukkede afdeling

Som Philip prøver at undskylde, så var det programmet, der fik ham til at gå mod sine egne principper.

Gense mange flere ikoniske scener i det nye tv-program på DR TV 'Vi spiller spillet -realityen der formede dig'.

LÆS OGSÅ: UPS! Rikke Gøransson kunne ikke passe 'Paradise Hotel'-kjolen