René Pehrson, Morten Noesgaard, Nicolai Behrendtz og David Plovdahl fra 'Rigtige mænd' (Foto: Jens Lohmann/DR)
René Pehrson, Morten Noesgaard, Nicolai Behrendtz og David Plovdahl fra 'Rigtige mænd' (Foto: Jens Lohmann/DR)

DR-deltager i chok: Sønnen fik blodprop af skoldkopper

DR-deltageren fra 'Rigtige mænd' oplevede den 8. juli enhver forældres mareridt.

René Pehrson fra DR-programmet 'Rigtige mænd' fik sig den 8. juli en kæmpe forskrækkelse, da hans søn på blot tre år fik konstateret en blodprop i hjernen, det skriver BILLED-BLADET.

Artiklen fortsætter under videoen af Esben Dalgaard, der fortæller om sin sygdom. 

LÆS OGSÅ: 'Bachelor'-par tager stort skridt 

Ifølge René kom blodproppen af en helt almindelig kendt børnesygdom.

- Blodproppen kom af noget så normalt som skoldkopper. Vi synes ikke, der er nok snak om, at skoldkopper faktisk er en farlig sygdom for nogen, siger 'Rigtige mænd'-stjernen til BILLED-BLADET.

LÆS OGSÅ: Philine frygter at blive single

Ifølge et opslag på Instagram, som Felix' mor har delt, er der ingen tvivl om, at plodproppen stammer fra sygdommen med skoldkopper.

- Fem uger efter, han var smittet, blev han ramt af den (blodproppen red.). De kunne se i hans rygmarv, at det var skoldkopperne, der havde forsaget blodproppen. Felix havde et mildt skoldkoppeforløb, så jeg havde ALDRIG sat det sammen uden lægernes vurdering, skriver Renés hustru Jannie.

LÆS OGSÅ: Ung mor ramt af sygdom: Der er en mening med det

Parret fik af lægerne dårlige odds for den lille dreng, da de fik fortalt, at han nok aldrig kunne gå igen eller snakke, og i dag kalder lægerne den lille dreng et mirakel. En uge efter blodproppen begyndte den lille dreng Felix nemlig at løbe rundt. Ifølge familien har han listet sit sprog og lidt af synet samt førligheden i højre hånd, men hver dag kommer der et nyt ord til.

Parret har lavet en Instagram-profil @feliks_vejentilbage, hvor de deler ud af deres tanker om deres lille drengs sygdomsforløb.

- Den hjælper mig sindssyg meget, når Feliks sover, og der er ro til at få sat ord på tankerne, skriver Felix' mor Jannie om profilen.

LÆS OGSÅ: Povl Dissing nåede det: 'Det sidste ord'

I dag er parret kommet hjem.