(Foto: Bjørn Hvidsteen)
(Foto: Bjørn Hvidsteen)

‘Dovne’-Robert ude af årets ‘Robinson’

Der blev vendt op og ned på mandagens ø-råd, og det fik fatale konsekvenser for jokeren Robert, som matte forlade årets 'Robinson Ekspedition'.

I mandagens ø-råd præsenterede værten, Jakob Kjeldberg, en overraskende regelændring, som betød, at alle de strategiske alliancer blev ubrugelige. Noget som hverken de andre deltagere eller Robert havde forventet.

- Vi troede, at det ville være et helt almindeligt ø-råd. Allerede da jeg blev ”makker” med Backer i ø-rådet, så vidste jeg, at jeg nok ville ryge hjem. Han ville trække en masse stemmer imod os, og vi endte jo også en i dyst, siger Robert til Realityportalen.dk og forsætter:

-Backer er sgu fit, så jeg var bestemt ikke optimist ved den fysiske duel. Men jeg fik alligevel holdt god stand, og nok overrasket flere, som havde forventet, at jeg ville ryge med det samme.

LÆS OGSÅ: 'Robinson'-Mikael: Kæmpe skuffelse at forlade ekspeditionen

Årets joker

Robert kom sejlende ind i årets ’Robinson Ekspedition’ efter at have bygget sin egen tømmerflåde. Og personligt følte han, at han stod lunt på øen.

– Jeg følte, at jeg stod lunt i læ efter sammenlægningen, og jeg fik jo heller ingen stemmer i ø-rådet, siger han.

Robert havde ellers tidligere haft flere kontroverser med de andre deltagere fra Hold Nord, og var i mandagens afsnit tæt på at kunne have spillet det ultimative joker-rolle, hvis reglerne for ø-rådet ikke var blevet ændret.

Men på trods af det, så er Robert ikke bitter.

-'Robinson' var en virkelig fed oplevelse, og jeg er glad for at have været med. Jeg har testet mine yderste grænser uden at knække, og jeg har mødt nogle vildt spændende mennesker, siger han og tilføjer:

-Især Helle synes jeg, er rigtig sej og i kanon form, og har bestemt fortjent at vinde. Men generelt har alle ydet det ekstreme, og er nogle dejlige mennesker.

LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-Betina i chok over udstemmelse 

Fokuserer på kommunalvalget

Robert blev landskendt under ”kunstnernavnet” ’Dovne’-Robert, men selv vil han gerne ses som ’Overlever’-Robert. Ikke blot for sin medvirken i ’Robinson’, men i særdeleshed for sin evne til at overleve og kæmpe imod systemet. Derfor stiller Robert også op til kommunalvalget den 19. november.

- Reaktionerne fra folk har faktisk været positive. Og mange har sagt, at de forstår og støtter mine synspunkter om ’menneskeret før borgerpligt’. Så i øjeblikket arbejder jeg på at skabe så meget fokus på mine holdninger som muligt, men jeg mangler desværre penge til plakater, konstaterer han.

Jeg har åbenbart en hjerneskade, eller en anden muligvis medfødt defekt, for jeg synes nemlig, at politik er skide sjovt, afslutter han.

Hvis nogen vil støtte Roberts kamp for at komme i Borgerrepræsentationen, kan de gøre det her: Arbejdernes Landsbank reg. Nr.: 5361 Konto nr.: 2626790.

KNÆK CANCER sammen med realityportalen.dk. Se hvordan HER.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.