Dommer afslører: 'X Factor' er en dårlig forretning

Martin Jensen har ikke tjent styrtende på at være dommer, synes han selv.

Den tidligere 'X Factor'-dommer Martin Jensen har for nylig gæstet Radio 24syv´s podcast 'Tsunami', og som lytter bliver man hurtig klar over, at værterne vil have sandhederne på bordet.

Således spørger de ind til, hvorfor Martin Jensen endte med at blive fyret fra det populære sangprogram.

LÆS OGSÅ: X Factor-darling udgiver ikonisk julehit

- Jeg ringede til dem og spurgte, om jeg skulle rydde kalenderen til foråret, og det sagde de "Nej" til, fortæller han og fortsætter:

- Så spurgte jeg, "Hvad så?",

Hvortil 'X Factor'-produktionen, ifølge ham selv svarede: "Jamen vi vil godt prøve noget andet."

Sådan forklarer Martin opkaldet, hvortil værterne spørger ham, om det ikke er ulækkert at blive valgt fra til fordel for Simon Kvamm.

Men det mener Martin ikke, der kun sender ros i retningen af 'Hugorm'-forsangeren.

LÆS OGSÅ: Nikolaj og Anne tager næste skridt i forholdet

Havde udskiftet en anden

Til gengæld spørger gæster så, hvad Martin ville have gjort, hvis han selv kunne bestemme, hvem der skulle udskifte ham.

- Jeg havde nok set andre valg blive taget, jeg havde bare ladet konstellationen køre lidt længere, svarer han først, men da han igen bliver spurgt, hvem der skulle udskifte ham, så er svaret et andet.

- Nej, så synes jeg, at Simon er et rigtig godt valg, det gør jeg sgu, men der var nok en anden post, jeg havde udskiftet først.

LÆS OGSÅ: Efter exit: Glæd jer til ny sæson

Hvem Martin Jensen hentyder til, kan vi kun gisne om.

Værterne forsøger også ihærdigt at høre, om Martin Jensen har tjent gode penge på at være med i 'X Factor', hvilket han først ikke vil dele, men da der bliver spurgt ind til, om det er mange penge, så er han hurtig til at svare.

-  I forhold til, hvad jeg selv tjener og omsætter for, så nej, det er en rigtig, rigtig dårlig forretning, økonomisk, at lave X Factor, fortæller han.

LÆS OGSÅ: TV 2-deltager sygemeldt med stress