Dolket i ryggen på 'Paradise': Sådan er forholdet i dag

Mads O. måtte forlade 'Paradise', fordi hans bedste kammerat valgte ham fra.

Der var masser drama til den sidste partnerceremoni før finaleugen. Mads F. måtte fratage en stol og give den videre, men det var ikke det twist, som kom mest bag på deltagerne.

LÆS OGSÅ: Emil: Gættede selv, at Rikke G. skulle overtage hans job

Det var snarere Jonatans valg om at vælge Nikoline frem for hans bedste kammerat Mads O.

- Jonatans valg var meget overraskende, og det går da også op for mig med det samme, at det ikke er hans egen ide, som jeg også fortæller i sync. Jeg havde umiddelbart slet ikke set den komme, fortæller Mads til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Sådan reagerede Olivia Salo på Rikke Gøranssons comeback i ‘Paradise’

Selvom Jonatan virker sikker i sit valg og flere af de andre deltagere nok også er glade for det, så fortryder han ifølge Mads.

- Kigger man tilbage nu, ved jeg, at Jonatan også fortryder valget, da vi har snakket om det flere gange nu. Men 'Paradise' er et spil, og jeg forstår godt hans valg. Han blev desværre manipuleret af nogle personer, der så mig som en trussel, og det kunne jeg måske godt have forberedt ham på, men jeg troede slet ikke, at det var nødvendigt dengang, desværre, uddyber han.

LÆS OGSÅ: Skuffet deltager: ‘Paradise’ var ikke som forventet

Artiklen fortsætter under videoen af Mads O. til snigpremiere...

Mads O. fik frataget sin stol til partnerceremonien, men den del af ceremoniens gang var han dog forberedt på.

- Jeg fortryder, at jeg ikke snakkede mere med Jonatan op til partnerceremonien, da jeg godt havde regnet med, at det var min stol der ville blive taget. Jeg havde dog ikke regnet med, at det var Jonatan, der fik den, forklarer Mads og tilføjer:

- Ellers fortyder jeg ikke noget. Jeg fik spillet mit spil, og jeg mener, at jeg tog alle de rigtige beslutninger, og i sidste ende var det meget ude af mine egne hænder, at jeg røg ud, desværre.

LÆS OGSÅ: Ude af 'Paradise': Jeg ville gerne hjem

Selvom det var noget af en dolk, som Jonatan satte i ryggen på Mads, så er deres relation god den dag i dag.

- Vores relation er fin i dag. Vi skriver stadig sammen, men han bor jo langt væk, så det er begrænset, hvor meget vi kan se hinanden, afslutter Mads.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-par er flyttet sammen