'Dolken': Derfor er det slut med 'Kongerne'

Heller ikke Martin Vinther aka 'Dolken' vil være at finde i den nye omgang af 'Kongerne'.

I starten af april kunne Realityportalen.dk fortælle, at hverken Christina ‘Posh’, Glenn ‘Zebra’, Rosa ‘Bubbly’ og Mark ‘Miami’ vil være at finde i den kommende udgave af 'Kongerne'.

Og nu bekræfter også Marin Vinther 'Dolken' over for Realityportalen.dk, at det er slut med at se ham drikke sig stiv og tale om damer sammen med Walid 'Knaldperlen'. Og det er der en helt speciel grund til.

- Jeg har fundet mig en dejlige kæreste, og det jeg forbinder med 'Kongerne' er så langt fra det at have en kæreste, som det overhovedet kan være. Så jeg siger pænt tak, for denne gang, siger 'Dolken' til Realityportalen.dk og fortæller, at hans nye kæreste hedder Kasia.

LÆS OGSÅ: Blondie har fået en kæreste

Vil savne 'Knaldperlen'

At sige nej til endnu en omgang af 'Kongerne' var ikke helt nemt for den festglade realitystjerne, der i den grad kommer til at savne en helt bestemt person.

Mit største savn vil uden sammenligning være min sorte prins aka Walid 'Knaldperlen', siger Martin og fortsætter:

- Det tog da tid at bestemme sig, og jeg tænke det hele igennem, for det har vært noget af det fedeste i mit liv, og jeg vil selvfølgelig følge med på sidelinjen i år, slutter 'Dolken' af.

Dermed er det kun 'Foxy', 'Blondie' og 'Knaldperlen', der er tilbage, mens SBS er i fuld gang med at lede efter de nye deltagere.

LÆS OGSÅ: ’Fissan’ stukket i halsen juleaften

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.