Fie Laursen, Janni Ree og Caroline Petersen var med i sidste års udgave af 'Divaer i junglen'. (Foto: TV3)
Fie Laursen, Janni Ree og Caroline Petersen var med i sidste års udgave af 'Divaer i junglen'. (Foto: TV3)

'Divaer i junglen': Her er sandheden bag første afsnit

Det er langt fra hele historien, man får i programmet - og måske er der blevet snydt.

I går rullede det første afsnit af 'Divaer i junglen' over skærmen, og der var god grund til at have popcornene fremme. TV3 havde med god hjælp fra Caroline og Fie skruet helt op for dramaet i den nye sæson. Men der lå meget mere i det anspændte forhold, end man kunne se på tv, fastslår Caroline på sin blog.

- Janni siger i første afsnit, at hun er træt af, hvordan Fie har planlagt alt. Udefra tænker man nok, at det hun mener er, at Fie har planlagt ting omkring, hvordan tingene skulle forløbe i første dyst, men dette er ikke tilfældet. Fie har nemlig siddet og skrevet til stort set alle de andre deltagere hjemmefra, hvem der skulle være med, og hvem hun ville spille sammen med. Udover at det er kontraktbrud så er det heller ikke i orden eller fair over for nogle af os andre, fastslår Caroline på sin blog.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Caroline: Derfor fortryder jeg ikke onani på tv

Fie Laursen afviser, at hun har begået kontraktbrud på påpeger, at så var hun blevet smidt ud af programmet. Men der er noget rigtigt i det, Caroline siger, afslører Fie overfor Realityportalen.dk.

- Ja, vi havde flere af os snakket hjemmefra faktisk. Ikke bare mig. Det gør de fleste inden et reality-program, men jeg havde ikke lagt taktiske planer, andet end jeg havde snakket lidt med Janni om, at vi kunne spille sammen. Men jeg valgte hende fra på grund af Maja, jeg så mødte i lufthavnen, og hun havde større kampgejst. Men jeg er blevet gode veninder med Janni nu, vi snakker meget sammen, forklarer Fie, som først snakkede med Janni om at spille sammen i lufthavnen.

LÆS OGSÅ: Janni Ree: Disse divaer har overrasket mig negativt

LÆS OGSÅ: Kjeldbjerg afslører: Derfor er der almindelige mænd med i ‘Divaer i junglen’

Der er klippet meget i programmet, fordi...

Men ifølge Fie er det rigtigt, at der er klippet meget i programmet, og derfor ser man heller ikke hele hendes opgør med Caroline, som faktisk ikke startede helt, som det blev vist i programmet.

- TV3 har klippet meget i det, hvilket jeg ikke dømmer dem for. Jeg sagde “klar til kamp bitch?”, og så sagde Caroline flere gange, at jeg var en luder, og så sagde jeg, at hun lignede en prostitureret. Warner (produktionsselskabet, red.) ville ikke have, at ordet “luder” blev brugt, så hun fik skældud i alt to gange dernede, og derfor klippede de det også ud. Det vil jeg gerne pointere, da det ligner, at jeg siger det ud af det blå, forklarer Fie.

Det er dog ifølge Caroline en lodret løgn.

- Det var hende, der startede med at kalde mig en protistueret, og så siger jeg, at i det mindste tager jeg ikke penge for sex ligesom hende, det var HENDE der startede med at kalde mig det, fastslår Caroline.

På sin blog forklarer Caroline flere ting fra gårsdagens afsnit, som ikke er helt, som de ser ud på skærmen. For eksempel er der en god forklaring på Carolines trusser og historien bag morgengymnastikken er ifølge Caroline helt vendt om på tv.

LÆS OGSÅ: Sasha Klæstrup om 'Divaer i junglen': Jeg vil ud af min søsters skygge