Foto: Bjørn Hvidsteen/Realityportalen
Foto: Bjørn Hvidsteen/Realityportalen

'Diva'-Nadia: Jeg har bækkenløsning

Smukke Nadia Berg Korsgaard har indtil nu haft en nem graviditet, men det er der nu lavet om på.

Nadia Berg Korsgaard har ikke holdt sig tilbage på grund af sin graviditet. Hun har både arbejdet i sin salon, cyklet på arbejde og nydt tilværelsen. Det er gået rigtig godt, men nu går den ikke længere.

-Jeg troede, jeg bare havde ondt i lænden grundet vægten og mit job, men da det så begyndte at gøre ondt i ryggen og siden bagpå og foran (sådan rigtig ondt), så var jeg godt klar over, det ikke var vægten længere, siger Nadia, som fortæller, at hun har fået bækkenløsning.

LÆS OGSÅ: Realitypar jubler: Mirakel-baby på vej

En kunde blandede sig

Nadia er ikke typen, der ringer til sin læge, så snart noget gør ondt, og derfor var det hverken en læge eller hendes jordemoder, der konstaterede bækkenløsning.

-Det var faktisk en kunde i salonen, som var jordemoder, der lige trykkede lidt, og hun kunne konstatere, det var bækkenløsning, fortæller Nadia til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Nadia og Peter er kærester igen

Tvunget på arbejde

Når man er selvstændig, kan man ikke bare melde sig syg, og det må Nadia nu sande, selvom hun har mange smerter.

-Jeg kan ikke gå fra nu, når jeg er selvstændig. Pengene kommer jo ikke af sig selv. Og hende jeg arbejder med går på ferie fra på fredag og fjorten dage frem. Så selvom jeg har skåret ned i mine arbejdstider, så må jeg tage den ekstra med ro og måske stoppe med at cykle på job, slutter den smukke pige.

LÆS OGSÅ: Hot realitypar skal være forældre

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.